Лайм

Олена Зеленська у модних штанах палаццо відвідала дитячу лікарню у Нідерландах: фото

Перша леді поділилася подробицями зустрічі

Після поїздки в Карпати Олена Зеленська відправилася у Нідерланди, де відвідала дитячий шпиталь. Вона побувала у Центрі дитячої онкології Принцеси Максіми (Princess Máxima Center for Pediatric Oncology) у місті Утрехті та розповіла, як там лікуються українські діти.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці першої леді в Instagram. Дружина президента пояснила, що поїздка відбулася в межах проекту евакуації онкохворих дітей з України, до якого вона долучилася ще на початку повномасштабної війни.

Читайте також: Олена Зеленська у кедах і штанах кольору хакі зустрілася з подружжями українських дипломатів: фото.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Операції з вивезення маленьких українців колеги із Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру назвали конвоями життя. Із цього Центру, який став хабом для всієї країни, у супроводі медбригад маленьких пацієнтів екстрено відправляли на лікування в провідні клініки Європи. Як це відбувається, кілька разів бачила на власні очі. А сьогодні, під час візиту до Нідерландів, рада побачити, де саме отримують шанс на життя наші діти", - йдеться в публікації Зеленської.

У Центрі дитячої онкології Принцеси Максіми уже пройшли лікування 95 наших дітей. "Цінуємо ще й те, що Центр запрошує лікарів з України на стажування, щоб мали змогу працювати пліч-о-пліч із колегами з Нідерландів й обмінюватися досвідом. Сьогодні співпрацю між Центром дитячої онкології Принцеси Максіми та Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром закріплено офіційним меморандумом за онлайн-участі очільника українського закладу Романа Кізими та за підтримки МОЗ України", - також говориться у пості.

Читайте на тему: Олена Зеленська у м'ятному костюмі розповіла про стан укриттів в українських школах.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Пані Олена наголосила, що цей випадок є першим прикладом співпраці в межах проекту Міжнародного медичного партнерства, яке започатковане під патронатом Саміту перших леді та джентльменів. Цієї осені до них приєднаються й очільники міністерств охорони здоров’я з усього світу. "Співпраця рятує життя, і наші "конвої життя" показують це наочно", - підсумувала перша леді України.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для візиту до дитячої лікарні дружина Володимира Зеленського обрала брючний костюм приємного шоколадного відтінку, який складався із подовженого піджака та трендових штанів палаццо - річ підкорила модниць та активно тримається на піку популярності. Завершили вишукане вбрання туфлі-човники бежевого кольору, в тон до них підібрана блуза та об'ємно укладене волосся.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil