Лайм

Дмитро Шуров привітав сина Лева з днем народження: як виглядає і де живе 19-річний юнак

Артист не пошкодував для найрідніших теплих слів

Український виконавець, соліст гурту Pianoбой Дмитро Шуров 23 серпня відзначає не лише День державного прапора, але і день народження сина. Єдиній дитині музиканта виповнилося 19 років, і з нагоди свята він оприлюднив у соцмережах зворушливий пост.

У Instagram Шуров опублікував сімейне фото із сином Левом та дружиною Ольгою, а у підписі до кадру поділився власними думками про родину. Зокрема, у публікації він подякував своїй обраниці за щасливе життя та сина, а також висловив слова вдячності долі за те, що має поруч своїх найкращих і найрідніших людей.

Читайте також: Символ нашої свободи: зірки зворушливо привітали українців з Днем Державного прапора.

Дмитро Шуров з дружиною та синомФото: instagram.com/pianoboy_official

"Сьогодні найкращий день року у нашій родині - День Прапора і День Народження нашого сина Лева. Немає більшого щастя, ніж жити життя з тими, кого любиш і хто любить тебе. Це, ніби, прості речі, але скільки всього за ними стоїть. Мені неймовірно пощастило зустріти Олю - людину, з якою ми можемо йти разом крізь добру та злу вдачу, крізь ейфорію, депресію, зіркові та інші хвороби, карантин, війну, невизначеність і втрату землі під ногами, зради родичів, втрату мотивації робити будь що. Вона підіймає мене кожен раз на нову сходинку, штовхає, надихає, збагачує, відкриває очі, йде на жертви заради мене і Лева", - написав співак.

"Дуже люблю її і хочу, щоб вона була щасливою за будь-яких обставин, а сьогодні вона дуже щаслива, тому що це її день, день коли вона народила Лева! Найлюдянішого з людей, унікального і дивного юнака з таким внутрішнім спокоєм і впевненістю, що все буде гаразд, який зустрічається вкрай рідко. Він - наступний рівень у всьому. Я дуже дуже вдячний долі за благословіння жити поруч з ними, вони і є Найкраще, що може бути", - також зазначив він.

Читайте на тему: Олена Зеленська у вишиванці з чорними квітами привітала з Днем державного прапора: фото.

Дмитро Шуров з дружиноюФото: instagram.com/pianoboy_official

Що відомо про 19-річного Лева Шурова

У минулорічному інтерв'ю виданню KP.ua Дмитро Шуров розповідоав, що його син навчається за кордоном. Він здобуває музичну освіту в одному з престижних коледжів Лондона, де, за словами Дмитра, прогресує і як автор, і як музикант. При цьому хлопець не забуває про війну. Батько юнака говорив, що поколінню його сина наразі варто зосередитись на навчанні, оскільки саме вони, як вважає артист, будуть будувати майбутнє нашої країни.

"Син навчається в Лондоні в музичному коледжі, прогресує як музикант і як автор. Звісно, він сильно переживає війну. Але для його покоління надважливо зараз вчитись, знаходити себе, отримувати максимально якісну підготовку до життя, вливатися у світовий контекст. Тому що саме вони будуть нашу країну розвивати. На їхніх плечах - майбутнє. Наше покоління тримає країну зараз, а їхнє буде штовхати її вперед та розбудовувати", - заявляв музикант.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню