Лайм

Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом

Як виглядають дочки та синочки знаменитостей

Кажуть, що чужі діти швидко ростуть, і особливо ця фраза є актуальною, коли ми дивимося на свіжі фотографії зіркових спадкоємців. Здавалося б, ще недавно син Тіни Кароль був маленьким хлопчиною, а тепер Веніамін зовсім дорослий юнак. theLime вирішив розповісти, діти яких українських знаменитостей здивували дорослим виглядом.

Читайте також: Виховують трьох і більше дітей: хтось з українських зірок є багатодітними батьками.

Син Тіни Кароль

Венімін народився у шлюбі Тіни Кароль з українським продюсером Євгеном Огіром. Чоловік співачки пішов з життя у 32 роки після важкої боротьби з раком шлунка. Нині синові артистки 14 років, він живе і навчається у Великій Британії. У Лондоні юнак ходить до елітної школи Repton Preparatory School, а також займається фехтуванням, українськими танцями, грає на фортепіано та барабанах.

Фото: instagram.com/tina_karol

Син Потапа та Ірини Горової

У продюсера Олексія Потапенка є єдиний син Андрій, який народився у шлюбі з Іриною Горовою. Після розлучення у 2014 році хлопчик залишився жити з мамою, але з батьком теж зустрічається досить часто. У вересні сину Потапа та Ірини Горової виповниться 15, і він вже майже на голову вищий за маму.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Донька Олени Кравець

Олена Кравець разом із чоловіком Сергієм Кравцем виховує трьох дітей – 20 річну Марію та двійнят Ваню та Катю, яким у серпні виповнилося по 7 років. Старша донька акторки давно живе самостійним життям і рідко з'являється у блозі своєї зіркової мами. Однак на сторінці дівчини багато свіжих портретів, кожен з яких зачаровує красою.

Фото: instagram.com/maarriill

Донька Ольги Фреймут

Ольга Фреймут – мама трьох дітей. Старшу дочку Злату українська телеведуча народила в Лондоні у 2006 році від британця Ніла, з яким не була в офіційному шлюбі. Також ведуча разом із генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком виховує 7-річного сина Валерія та 6-річну доньку Євдокію.

Нині Златі Мітчелл 17 років і вона виросла вродливою дівчиною. Щоправда, деякі шанувальники Фреймут вважають, що Злата виглядає не по своїм рокам. Дівчина любить підкреслювати красу яскравим макіяжем, а пишні груди – вбранням з відкритим декольте. Старша донька телеведучої живе, навчається і працює у США. З головних її захоплень - танці та подорожі.

Фото: instagram.com/zlata_mitchell

Син Каті Осадчої

Катя Осадча стала мамою дуже рано – у 19 років майбутня телезірка народила сина Іллю. Хлопчик з'явився у шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. Через кілька років після розлучення ведуча "Голосу країни" вийшла заміж за свого колегу Юрія Горбунова. У шлюбі у пари народилося два сини - Іван та Данило.

Ілля Поліщук навчається у Мерілендському університеті (США), куди поїхав після закінчення школи. Наприкінці вересня первістку Каті Осадчої виповниться 21 рік.

Фото: instagram.com/kosadcha

Дочка Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко вперше стала мамою ще неповнолітньою. Вона завагітніла у 16 від свого обранця, якому було 23. У 17 років майбутня співачка народила доньку Уляну, якій зараз 24 роки. Також у артистки є ще одна донька Ніна, яку вона народила у стосунках із артистом Арсеном Мірзояном.

Читайте також: Були зовсім юними: хто з українських зірок став батьками в дуже молодому віці.

Фото: instagram.com/8.23.88

Донька Маші Єфросиніної

Телеведуча Маша Єфросиніна та її чоловік-військовий Тимур Хромаєв – батьки двох дітей, старшій з яких 19 років. Нана з'являється в Instagram своєї знаменитої матері лише у свій день народження, і щоразу дивує шанувальників ведучої своїм дорослим виглядом і схожістю з мамою.

Нана Хромаєва народилася у 2004 році, через рік після весілля Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва. У 2014 році пара стала батьками вдруге: у них народився син Олександр.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Донька Євгена Кошового

Художній керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий – батько двох донечок. Старшій Варварі сьогодні 15, і вона непомітно з маленької дівчинки, яку українці знають з різних шоу, перетворилася на дорослу дівчину.

Варвара Кошова двічі брала участь у вокальному шоу "Голос. Діти" та у 2019 році дійшла до суперфіналу в команді Джамали. До того вона перемогла на міжнародному конкурсі талантів "Україна об'єднує світ". Також пробувала свої сили у Нацвідборі на дитяче "Євробачення-2019", проте пройти добір їй не вдалося.

Також у Євгена Кошового із дружиною є молодша дочка, яку звуть Серафіма.

Фото: instagram.com/kosshevayaa

Читайте також у нашому матеріалі, хто з українських зірок мріяв усиновити сироту під час війни, і кому це вже вдалося.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували