Лайм

Без жодних розбіжностей: Олег Скрипка виступив на одній сцені з "біженцями з Росії"

Артист заспівав з росіянами та французами

Олег Скрипка, який зовсім недавно потрапив у скандал через висловлювання про "погане виховання жінок" та негативний вплив фемінізму, знову нарвався на критику. Соліст гурту "ВВ" виявився одним із учасників концерту, який у Чорногорії організувала російська продюсерка Марія Сьомушкіна, яка ще у березні 2022 року скаржилася на "русофобію" світі.

Читайте також: Український фестиваль у Варшаві скасували через спонсорів-росіян: зірки відмовилися виступати.

На своїй сторінці у Facebook Сьомушкіна опублікувала звіт про захід Music Saves the World, де виступали музиканти з Росії, Франції та представник України Олег Скрипка. За словами жінки, концерт пройшов "без будь-яких політичних розбіжностей". Незабаром жінка приховала чи видалила публікацію.

"Вчора на моєму марафоні було дуже багато чарів, краси та чудової музики. Але це відео хочу відзначити окремо. На одній сцені виступає українська зірка Олег Скрипка, а також біженці з Росії, краси додає ще й співачка із Франції, - йдеться у пості. - Всі разом ці музиканти, на одній сцені, без жодних політичних розбіжностей під оплески публіки створили неймовірну ауру об'єднання. Музика може врятувати світ, я в це вірю!"

Фото: скріншот публікації у Facebook

Сам Скрипка про виступ із росіянами не згадував, але на своїй сторінці говорив про те, що дає благодійний тур для допомоги українських дітей.

Читайте також: Режисер Ларс фон Трієр висловився на захист життів росіян через передачу Україні літаків F-16.

Раніше артист уже говорив про те, що росіяни, які йдуть проти системи, заслуговують на повагу. В інтерв'ю Аліні Доротюк він сказав, що його буддистські переконання навчили його шукати логіку в усьому.

"Я трохи балуюся буддизмом, і будь-яке створіння на землі заслуговує на повагу. Навіть найбільш кончений орк, який іде з війною в Україну, - потрібно зрозуміти його логіку. Якщо він це зробив, значить у нього не було іншого вибору. У нього не вистачило IQ, не вистачило інформації. Він став жертвою суспільства, в якому виріс. За його логікою, треба йти та вбивати", - сказав Скрипка.

"Я поважаю будь-яку людину, але це не означає, що ця людина не є небезпечною для України. Нам нав'язана теза "хороші та погані росіяни". Але нашому суспільству росіяни не потрібні взагалі. Якщо вони нам допомагають - дуже добре, але хай десь там, на відстані", - додав він.

Дізнайтеся, де зараз зірка "Маски-шоу" Георгій Делієв, якого раніше звинувачували в українофобії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину