Лайм

Ксенія Мішина в Ізраїлі показалася з батьками, які жили в анексованому Криму

Зірка насолоджується часом, проведеним разом із найріднішими

Акторка Ксенія Мішина, яка народилася та виросла у Криму, наразі разом із батьками перебуває в Ізраїлі. У соцмережах вона показала тепле сімейне фото з рідними людьми.

Відповідний кадр знаменитість опублікувала в Instagram-stories. "Мої", - лаконічно підписала фото Мішина. На інших опублікованих знімках вона також показала свого сина Платона.

Читайте на тему: Ксенія Мішина натякнула на нові стосунки: що відомо про її особисте життя.

Мішина з батькамиФото: instagram.com/misha.k.ua

В Ізраїлі у акторки живе прабабуся, до якої вони і навідалися. Батьки Ксенії довгий час жили в окупованому Криму і, як пояснювала зірка, вони не хотіли покидати рідні стіни, тому не виїжджали з півострова. Проте, попри це, Мішина все одно продовжувала спілкуватися з близькими, оскільки для неї родина – найважливіше.

Батьки та син акторкиФото: instagram.com/misha.k.ua

"Це особистий вибір кожного, спілкуватись чи ні. Для мене це велика цінність. Мені все одно. Для мене батьки – це велика цінність, щоб там не було. Сподіваюся, що ми скоро туди поїдемо. Це таке теж місце сили", - коментувала вона спілкування із батьками на відстані.

Також Мішина розповідала про друзів, які залишилися у неї у Криму. Зокрема, вона поділилася, що якщо листування з нею батьки не видаляли, то друзі могли це зробити. Ксенія пояснювала, чому: "Деякі мої друзі, які там досі живуть, кажуть, що ми переписуємося і вони одразу видаляють листування, тому що можуть прочитати. Це є". На запитання, чому її ровесники не виїхали з Криму, акторка відповідати не стала, оскільки це їхні "особисті моменти".

Читайте також: Не вважала себе гарною: Ксенія Мішина показала, як виглядала у школі.

Мішина з мамоюФото: instagram.com/misha.k.ua

Крім того знаменитість говорила, що на окупованій території залишилось чимало молоді, яка підтримує Україну: "Більша частина молоді за Україну, але залишається там. У Криму багато українців і з якихось суб'єктивних причин мають бути там. Це складне питання. Я знаю, що якщо буде референдум, вони проголосують за Україну".

Однак є багато і тих, хто піддався російській пропаганді, оскільки її дія там дуже сильна. "Пропаганда там сильна, утриматися складно. Люди, які не вивчають історію, не вміють аналізувати, не цікавляться, звичайні люди... Сперечатись на цю тему немає сенсу. У мене все одно пріоритет – мої батьки. Навіть якщо зараз така складна ситуація, то я це приймаю", - говорила Ксенія.

Мама та син МішиноїФото: instagram.com/misha.k.ua

Нагадаємо, до рідного дому Мішина навідувалася лише кілька разів після окупації. Востаннє вона була у Криму у січні минулого року. Тоді зірка приїхала до мами та показала будинок, у якому минуло її дитинство. Також у 2022 році вона була на півострові разом із своїм колишнім обранцем - переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом. Акторка зізнавалася, що мріє коли Україна поверне Крим, щоб мати змогу вільно їздити у рідні краї.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також