Лайм

Іде інформаційна атака: Олег Скрипка прокоментував скандал через виступ з росіянами

Знаменитість висловив свою думку з цього приводу

Виконавець Олег Скрипка опинився у центрі чергового скандалу через те, що виступив на одній сцені із росіянами. Зокрема, артист взяв участь у заході у Чорногорії, організатором якого виявилася російська продюсерка Марія Сьомушкіна.

Пресслужба музиканта не стала зволікати з відповіддю на критику та прокоментувала ситуацію. Так, представники співака заявили, що "розпочалася інформаційна атака". "Це несеться інформаційна атака. Спочатку обвинувачення у фашизмі, потім співпраця з росіянами, антифемініст. Ми це не будемо коментувати, на радість російській пропаганді. Ми завтра представляємо Україну в Брюсселі. І зараз все робиться для того, щоб зіпсувати свято в підтримку України", - заявила команда Скрипки у коментарі "Суспільному".

Читайте також: Цибульська відповіла на скандальні слова Олега Скрипки про погане виховання жінок.

Фото: instagram.com/o.skrypka

У соцмережах Олег також доповнив цей коментар, підтвердивши слова про "інформаційну атаку". "Ми виступали в Чорногорії з концертами. І я завітав на один захід, який мав допомогти українським дітям. А потім виявилося, що там були росіяни в організації чи десь там", - сказав чоловік у ролику, який з'явився на його сторінці на Facebook.

Нагадаємо, українець виступив на фестивалі Music Saves the World, який проходив у Чорногорії. Раніше він називався "Усадьба Jazz" та до 2019 року активно проводився у Росії.

Як пише Telegram-канал "Культурна прачечна", після того, як засновниця фесту перебралася до Лондона, вона почала проводити його і в інших країнах. І попри те, що Music Saves the World презентує себе як міжнародний захід, все ж в афіші заходу вказується, що це "by Усадьба Jazz".

Читайте на тему: Український фестиваль у Варшаві скасували через спонсорів-росіян: зірки відмовилися виступати.

"Скрипка не був заявлений на цьому фестивалі. За словами організаторки-росіянки Марії Сьомушкіної, лідер ВВ заїхав у гості і виступив експромтом разом "із музикантами-біженцями із Росії та співачкою Gladys із Франції". Цей фест Music Saves the World не що інше, як переформатована "Усадьба Jazz". З 2004 по 2019 рік джазфест проводили у Москві. У 2018 на ньому виступав SunSay, а в 2019 Іван Дорн, - йдеться у пості каналу. - Фест позиціонує себе як міжнародний, але перш за все він репрезентує саме російську культуру і підтримує російських артистів".

Фото: t.me/Kulturnaya_Prachechnaya

"Я запросила Олега на сцену і разом музикантами-біженцями з Росії та співачкою Gladys із Франції, стався чудовий jam session. На одній музичній частоті і в ім'я миру", – прокоментувала Сьомушкіна незапланований виступ Скрипки на її заході.

Фото: Facebook

Також відомо, що на цьому фестивалі було чимало росіян. На заході збиралися кошти на підтримку російських та українських артистів-біженців - про це заявлялося в афіші. Наразі пост Сьомушкіної видалений чи прихований.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину