Лайм

Між ними прірва: артист у ЗСУ Назар Грабар розповів, чому розпадаються родини військових

Захисник України поділився своїми спостереженнями

Назар Грабар – актор, модель, танцюрист, а нині – військовослужбовець ЗСУ, який втратив на передовій рідного брата, а сам отримав тяжке поранення та став ветераном у віці 30 років. В інтерв'ю Аліні Шаманській Грабар, який розлучився з дружиною, розповів про проблеми у стосунках військовослужбовців із їхніми близькими.

Читайте також: Став іншою людиною: Наталка Денисенко розповіла, як змінилися її взаємини із чоловіком-військовим.

Назар Грабар Фото: https://www.instagram.com/i.am.influencer.agnc/

Назар розповів, що має знайомих на фронті, чиї дружини виїхали за кордон і зав'язали там нові романи. При цьому він стверджує, що на передовій чоловіків це не дуже хвилює, оскільки їхнє головне завдання - вижити. Мислення військових повністю змінюється через пережиті втрати та емоції.

"Люди розлучаються, тому між вами виникає величезна прірва. Не кожна жінка знайде в собі сили пройти через це разом із ним. Тому що ви починаєте жити у світах абсолютно різних. Люди, які живуть у Києві, не розуміють чуваків, які повертаються з передової, хоча на Київ теж летять ракети. Навіть вони вже один одного не розуміють. Але на нас усіх впливає наше оточення. Що можна сказати про тих людей, які виїхали до Європи, в Польщі ходять на концерти, радіють, немає жодних ракет, війни? Наскільки у різних світах ви живете? - говорить Грабар. - І потім вам дуже важко комунікувати, бо повне нерозуміння. У одного в голові концерти, випити кави, повечеряти десь. А у другого: "Сьогодні я з ним вечеряв, а завтра вже його немає". Як один світ може пояснити це іншому? Це найперше - роз'єднаність мислення".

Читайте також: Після кризи у стосунках Наталка Карпа з'явилася в обіймах чоловіка-військового.

Фото: https://www.instagram.com/nazargrabar/

Назар вважає, що будь-які непорозуміння можна подолати за допомогою комунікації та залученості до життя близької людини, але сам нині не шукає стосунків, оскільки не готовий давати жінці любов та увагу.

"Як можна віддавати любов, якщо в тобі її зараз немає, її забрали просто? Як ти можеш зробити іншу людину щасливою, якщо ти сам нещасливий? Ти тільки іншу людину зробиш нещасною. Я такого не хочу нікому. Я діючий військовий, двічі контужений, один раз поранений. Втратив найближчу людину", - прокоментував він свій стан.

Раніше актриса Вікторія Білан-Ращук поділилася, як справляється із тривогою, коли чоловік на фронті.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа