Лайм

Маша Єфросиніна поділилася страхом за чоловіка, який уже рік на фронті

Телеведуча торкнулася в соцмережах болючої теми

Чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв пішов на фронт у червні минулого року. Рішення боронити Україну бізнесмен прийняв після того, як через росіян втратив свій бізнес, який будував роками. Телеведуча рідко ділиться із соціумом своїми переживаннями та почуттями, і не розповідає детально, як рік живе в очікуванні коханого. І на це, за словами знаменитості, є кілька причин.

В Instagram ведуча пояснила, що першопричина - це важкий щоденний страх втрати, і його легше сховати всередині і продовжувати більш менш звичну соціальну активність, щоб не збожеволіти.

Читайте також: Просить триматися і вірити: Маша Єфросиніна розповіла про спілкування з чоловіком у ЗСУ.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Мені досі важко говорити про те, як власне я щодня живу зі страхом втратити кохану людину, свого чоловіка, - каже вона в "сторіз". - Ви бачите, що я нічого не пишу про це, іноді через кому, серед всіх обставин, що мені доводиться жити, я це вставляю, але ніколи окремо за дужки не виношу, бо ця тема сильно за дужками".

Єфросиніна додала, що велику частину свого життя живе публічно і кожне її слово, сказане в публічному просторі, може бути вирване з контексту та перекручено. А вона не готова давати свій біль на це.

"Іноді я пробую написати щось про Тимура і те, що він на фронті... Я реагую на кожен комент накшталт: "О, чергова спекуляція", "О, чоловік військовий, а де він, на передку сподіваюсь?", "А що вона про нього нічого не пише, напевно у них все погано". Таких речей дуже багато. І я реагую на це дуже агресивно, я хочу написати кожному: "Пішов на х*й". Це теж не нормально, звісно, і це теж стосується лише моїх проблем і того, що з цим болем важко жити. Але якось я вирішила, що не буду про це нікому говорити, не хочу", - пояснила знаменитість.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Однак є ще одна сторона – це реакція людей, навіть із близького оточення.

"Коли я розповідаю про Тимура, вони ніяковіють, їм важко, вони не знають, як реагувати, як поводитися. І це нормально. Ніхто з них не винен, що це був його вибір. Це був його особистий вибір і ніхто не винен, що він не такий як вони або вони не такі як він. І я не маю в цей момент когось виправдовувати", - каже Маша.

На думку ведучої, це відбувається через відсутність культури спілкування та поводження з дружинами військових у суспільстві. Єфросиніна навела кілька прикладів фраз, які напевно чула кожна українка, яка чекає на коханого з фронту: "Та що ти переживаєш, він же не на нулі?"; "Ну що, як там твій?"; "Слухай, а що він каже, коли вже кінець війни?"; "Ну що, сильно він там витратився?"; "Навіщо він туди пішов?"; "Як ти могла його туди відпустити?"; "Блін, не знаю, що сказати, у мого просто поганий зір, йому туди не можна".

Читайте також: Сльози та страхи: Єфросиніна висловилася про кризу у стосукнках з чоловіком-військовим.

Але попри всі переживання Маша Єфросиніна дуже пишається своїм чоловіком-військовим, який, за її словами, досяг неймовірних успіхів на фронті.

"Він завжди просить показувати життя. Він ніколи не говорить зі мною про війну. Він благає не питати як у нього справи. Він просить більше чогось легковажного, що пульсує життя", - поділилася ведуча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна звернулася до чоловіків, які в тилу веселяться і живуть на повну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічну хворобу: відео

Кріс Дженнер розповіла, що у неї діагностували ракову пухлину - про це зірка повідомила у трейлері до 5 сезону Сімейство Кардаш'ян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців