Лайм

Став іншою людиною: Наталка Денисенко розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком-військовим

Зірка фільмів та серіалів озвучила особисті деталі

Акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно здивувала шанувальників оголеною фотосесією у акваріумі, розповіла про спілкування з чоловіком-військовим. Жінка зізналася, що за час служби на фронті її обранець Андрій Федінчик, який у минулому був актором, сильно змінився.

Деталями стосунків із коханим Денисенко поділилася у коментарі "24 каналу". Знаменитість наголосила, що після завершення повномасштабної війни їй з чоловіком доведеться заново вчитися жити разом та заново знайомитися з один одним.

Читайте також: Все оформлено на мене: Наталка Денисенко розповіла, що її чоловік у ЗСУ склав заповіт.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Іноді думаю, що після завершення війни мені потрібно буде заново знайомитися. Він став іншою людиною. Але війна змінила й мене, мої погляди на життя, моє ставлення до культури, мови, країни… Абсолютно до всього! Нам потрібно буде вчитися жити разом із нашими коханими заново", - зазначила Наталка.

Також акторка поділилася, що їй пощастило, адже вона доволі часто бачить Федінчика. "Він кілька місяців був у відрядженні у 2022 році, потім служив у Києві, потім ще близько п'яти місяців був у відрядженні. І знову повернувся. Я його бачила нещодавно, коли був на навчаннях", - сказала вона.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Читайте на тему: Наталку Денисенко запідозрили у вагітності через фото з животиком: акторка дала відповідь.

Денисенко цінує те, що має можливість бути на зв'язку із чоловіком. Проте все ж сумує за минулим життям та чекає, коли після перемоги українські сім'ї знову зможуть воз'єднатися: "Я це дуже ціную. Хочеться, щоб у нас було звичайне життя, як раніше. Але розумію, що це неможливо в умовах війни".

Нагадаємо, Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують сина.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Федінчик, як і багато інших українців, став на захист Батьківщини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля