Лайм

Британський актор Стівен Фрай прибув до Києва і показав, чим здивував його український готель

Знаменитість приїхав в Україну з важливою місією

Британський актор, письменник і телеведучий Стівен Фрай, який підтримує Україну від початку повномасштабної війни, приїхав до України. Про це він повідомив у Instagram, показавши фото купе у спальному вагоні "Укрзалізниці".

Фото: https://www.instagram.com/stephenfryactually/

"Спальний вагон від польського кордону до Києва. Зараз приїду туди", - написав зірка фільмів "Уайлд", "Аліса в країні чудес" та "Шерлок Холмс".

Також читайте: У Грузії на концерті Imagine Dragons не дали розгорнути прапор України.

Фото: Getty Images

Згодом він поділився враженнями від київського готелю. "Все цілком нормально, але у більшості номерів британських готелів немає протигазів", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/stephenfryactually/

Відомо, що Стівен Фрай став ведучим Третього Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться у Києві 6 вересня.

"Людина, мозок якої офіційно визнано надбанням Великобританії. Він постійно підтримує Україну в її боротьбі за існування та незалежність, про що яскраво свідчать його інтерв'ю з гостями, - повідомили організатори Саміту. - Крім того, допомагав українцям пережити зиму разом з ініціативою ShelterBox, яка збирала пожертви на теплий одяг та ремонт пошкоджених будинків".

"Офіс президента України запитав, чи можу я взяти на себе обов'язки організатора саміту з психічного здоров'я, який проходить у Києві, столиці України. Зараз я прямую туди різними способами, про які не розповідатиму. Для мене велика честь бути запрошеним, і на мій погляд, проведення такого саміту надзвичайно добре відображає відкритість та здоровий глузд українського уряду. Це зовсім не пропагандистський трюк, а справжнє об'єднання неврологів, соціологів, психологів і тих, хто працює з психічними травмами", - розповів Фрай про свою місію.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Summit of First Ladies and Gentlemen (@summit_flg)

Стівен Фрай, окрім своєї кар'єри в кіно та серіалах, є громадським активістом та борцем за права людей. Він підтримує обізнаність щодо проблем ментального здоров'я, оскільки сам має діагностований біполярний афективний розлад (БАР). Темою Саміту у 2023 році стало Ментальне здоров'я: стійкість та крихкість майбутнього.

Раніше стилістка першої леді України Олени Зеленської розповіла, як змінився її імідж під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні