Лайм

В Грузії на концерті Imagine Dragons не дали розгорнути прапор України

Грузинка хотіла підтримати український народ

В Грузії на концерті ще однієї світової зірки трапився неприємний інцидент. Не встигли користувачі відійти від скандалу з гуртом The Killers, який запросив на сцену росіянина, як тепер у мережі активно обговорюють поведінку служби безпеки концертної зали, де відбувався виступ Imagine Dragons.

31 серпня Ден Рейнольдс, який неодноразово демонстрував підтримку нашій країні, піднімаючи український стяг на сцені, виступив у Тбілісі. Глядачка на ім'я Христина Яхуа прийшла на концерт із прапором України та хотіла його розгорнути, але охоронці не дали їй цього зробити, повідомив місцевий телеканал Mtavari.

Також читайте: Imagine Dragons оригінально підтримали Україну через звернення до пасажирів літака.

Фото: facebook.com/BlackSeaArena

За словами жінки, служба безпеки AlphaGreenSecurityService, яка забезпечувала внутрішню безпеку концерту Imagine Dragons на стадіоні Михайла Месхі, попросила прибрати український прапор, а потім і зовсім його відібрала.

"Причина: невпевнена пропозиція та прохання організаторів. Водночас хочу нагадати, що на вході також було знято грузинські прапори. Ми всі знаємо, кого і як підтримують Imagine Dragons", - прокоментувала Яхуа ситуацію на своїй сторінці у Facebook.

Кадр із відео Фото: YouTube

Христина, яка підтримує Україну та неодноразово відвідувала концерти з прапором нашої країни, звернулася до Дена Рейнольдса та його команди.

"Ден Рейнольдс, хлопці з Imagine Dragons, ви повинні знати, що хлопці зі служби безпеки Грузії відібрали у мене зі сцени український прапор за "правилами організаторів", - написала вона.

Музиканти з Imagine Dragons на інцидент поки не відреагували. Організатори концерту, на яких посилалася охорона, яка відбирала прапор України у фанатки, також коментарів не давали.

Кадр із відео Фото: YouTube

Ден Рейнольдс підтримує Україну з перших днів російського вторгнення. У липні 2022 року гурт Imagine Dragons став послом UNITED24, а в травні 2023-го випустив кліп Crushed, знятий в Україні.

У ролику знаменитий колектив показав селище Новогригорівка в Миколаївській області, яке знаходилося під російською окупацією 5 місяців. І розповів історію 14-річного підлітка на ім'я Саша, який втратив домівку і вижив, сховавшись від обстрілів в укритті.

Нещодавно Imagine Dragons на концерті у Варшаві пригасили на сцену героя свого кліпу та разом підняли прапор України з логотипом української фандрайзингової платформи.

  • Читайте також про скандал з гуртом 5'nizza: чому Бабкін у США співає російською "Солдат забытой богом страны".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео