Лайм

Щасливі всі: Тарас Тополя показав фото з дружиною і дітьми, які повернулися в Україну

Родина більше року прожила у США

Співачка Alyosha (Олена Тополя) від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну жила у США у родичів свого чоловіка, Тараса Тополі. За півтора року жінка з трьома дітьми повернулася додому, про що повідомила в Instagram.

"Ми з дітьми вже повернулися на Рідну землю! Щасливі бути вдома! Тому я поринаю з головою в творчість і скоро буду радувати новими піснями", - написала вона.

Читайте також: Олена Шоптенко та інші зіркові мами, які не поспішають повертати дітей до України.

Фото: https://www.instagram.com/tarastopolia/

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя опублікував селфі з дружиною та синами, 7-річним Марком та 10-річним Романом. Молодша дочка, 3-річна Марія, лишилася за кадром.

"Вдома. Щасливі всі, а кохана - особливо", - написав музикант.

У США мешкає багато родичів Тараса Тополі: його мама, вітчим, тітка, дядько, зведені сестри та брати, двоюрідні сестри. Сім'я фінансово забезпечена, тому змогла подбати про дружину та дітей співака. Сини Тополі та Альоші ходили до американської школи, а також безкоштовно відвідували заняття у приватній музичній школі.

Фото: https://www.instagram.com/tarastopolia/

Сама Alyosha раніше з острахом говорила про життя в Україні під час війни, через що навіть викликала критику в мережі. Співачка припустила, що жінки, які не вивозять дітей на захід країни або за кордон, не усвідомлюють небезпеку, на яку їх наражають. Пізніше вона взяла свої слова назад і вибачилася за сказане.

"Я зовсім не хотіла нікого образити і тим більше повчати! Ви всі маєте рацію, тому що у кожного свій життєвий досвід, який неможливо осягнути комусь іншому. Я дуже вдячна всім за коментарі і за допомогу ще більше поринути в ситуацію, яка охопила нас всіх. Ви всі неймовірні та мужні, наші жінки! Ви надихаєте стійкістю та вірою!" - написала вона в соцмережах.

Тарас Тополя на початку вторгнення у лавах 130-ї бригади ТрО займався евакуацією поранених військових. Пізніше наказом командування музикантів вивели у резерв. Артист зізнався, що не має бажання повертатися на фронт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували