RU  UA

Дізнатися

"Холостяк" Макс Михайлюк заявив, що йому не дали стати пілотом винищувача F-16

Нині чоловік працює пілотом цивільної авіації за кордоном

Герой романтичного реаліті-шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк нині одружений із українською моделлю Дашею Хлистун, яка живе в Канаді з маленькою дочкою. 38-річний чоловік родом з Одеси є професійним пілотом: він навчався у США, де у 2016 році відкрив свою авіашколу як сертифікований інструктор.

Невідомо, де Михайлюк перебував на момент початку повномасштабної війни в Україні, але у квітні 2022 року він приєднався до тероборони та публікував фотографії з України зі зброєю в руках. Влітку того ж року колишній "Холостяк" з'явився у військовій формі і пожартував про ДШВ, через що підписники вирішили, що він вступив до лав десантно-штурмових військ. Незабаром однак в Instagram Михайлюка почали з'являтися фотографії з кабіни пасажирського літака. Потім його дружина публікувала знімки спільного відпочинку у французьких Альпах.

Читайте також: За всіма нормами законодавства: Олександр Еллерт відповів, як переїхав за кордон під час війни.

Фото: https://www.instagram.com/flymax305/

У багатьох підписників постало питання: як Михайлюк виїхав з України, якщо зовсім недавно виставляв фото у формі? У коментарях Хлистун не стала підтверджувати чи спростовувати, чи служить її чоловік у ЗСУ, але сказала, що він "виїхав у відрядження".

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_/

Нині Макс Михайлюк перебуває за межами України. Він повернувся до роботи пілота цивільної авіації та розмістив кілька відео в кабіні Boeing 737 MAX. Чоловік підтвердив, що знову почав літати, і коли його запитали, чи не хотів би він використати свій потенціал у ЗСУ, він дав несподівану відповідь.

"Україні потрібні пілоти F-16... Ніколи не думали повернутися назад і використати свій талант, щоб допомогти країні? Я питаю без спроби вас зачепити, просто цікаво", - звернулася до нього підписниця.

"Я провів 7 місяців в Україні, намагаючись це зробити. Але нічого не почув у відповідь", - відповів Михайлюк.

Фото: https://www.instagram.com/flymax305/

Фото: https://www.instagram.com/flymax305/

Пілот не уточнював, на яких підставах виїхав з України після невдалої спроби стати військовим льотчиком, але з огляду на те, що він навчався, працював і давно відкрив бізнес у США, у нього можуть бути для цього необхідні документи.

Раніше в авіакатастрофі на Житомирщині загинули троє досвідчених військових льотчиків – Мінка, Проказін та Джус.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним