Лайм

Помер автор хіта "Смажений кабанчик" - Володимир Єфімов з гурту "Степ"

Трагічну новину підтвердила дружина артиста

У 61 рік пішов з життя український виконавець, учасник гурту "Степ" Володимир Єфімов. Багатьом він відомий за виконанням жартівливої пісні "Смажений кабанчик, курка з майонезом".

Трагічну звістку у соцмережах повідомила дружина музиканта Оксана Довженко. Причину смерті вона не назвала, проте відомо, що його життя обірвалося 11 вересня. "Сьогодні померла моя найулюбленіша і найрідніша людина. Помер мій чоловік Володимир Єфімов", - зазначила жінка.

Читайте також: Помер екснардеп-регіонал та музикант Табачник: деталі.

Фото: facebook

На сторінці дружина покійного артиста опублікувала ролик, де музикант виконує пісню під назвою Три шляхи. У коментарях знайомі та шанувальники висловили слова співчуття та зазначили, що новина про втрату стала справжньою несподіванкою, оскільки Єфімов не скаржився на здоров'я та не мав проблем із самопочуттям.

Що відомо про гурт "Степ", учасником якого був Володимир Єфімов

Колектив було створено у місті Херсон. До його складу входили Сергій Василенко, Андрій Череднюк та Володимир Єфімов. Пік популярності виконавців пройшовся на 90-ті роки, і у той період вони гастролювали зі своєю творчістю по території всієї країни.

У 1998 році гурт презентував альбом "Смажений кабанчик", і тираж продажів платівки став неймовірним, оскільки побив усі можливі рекорди. До складу альбому також входили пісні "Бум-бум, все в нас є", "Дівчина Африка", "Ти не пожалкуєш".

У минулому році з нагоди 27-річчя заснування гурт оголосив про завершення роботи над новим альбомом. Платівка має назву "Країна Україна". Крім того, відомо, що музиканти у складі гурту їздили на Донбас з 2014 року, де виступали як для військових, так і для цивільних.

Інші новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько