Лайм

Не тікатиму: чоловік MamaRika розповів, як ставиться до можливої мобілізації

Середа прокоментував це питання

Комедійний актор, чоловік співачки MamaRika Сергій Середа висловився на рахунок можливої мобілізації. Зокрема, він зізнався, що не боїться такого розвитку подій, і у разі вручення йому повістки тікати не буде.

Детальніше своєю думкою з цього приводу чоловік поділився у інтерв'ю Славі Дьоміну. "Скажу так – чи хотів би я, щоб зараз проїхала машина, вони вийшли і кожному [повістки] роздали? Чесно скажу – мабуть, не хотів би. Чи буду я тікати в ліс? Ні", - сказав він.

Читайте також: Він у мене один: MamaRika розповіла про батька в Росії, з яким продовжує спілкуватися.

Сергій СередаФото: instagram.com/serega_sereda

Окрім того, Середа не став приховувати, що його неодноразово зупиняли на блокпостах, проте пропускали після того, як він пояснював, що віз військовим дрони. "Не раз у мене було таке, що я проїжджав блокпост, мене зупиняли із цими повістками, але мені її не давали з різних причин. Я віз пацанам дрони. Мене зупиняють і питають, що везете? Кажу – дрони! Куди? Такій-то бригаді. Він подивився на повістки, на мені і каже: "Їдьте!" - говорив артист.

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення Сергій мав намір йти добровольцем, але від такого рішення його відмовила дружина. "Я просто попросила слізно: "Давай, якщо так станеться, що доведеться піти, ти підеш. Але я тебе прошу, будь ласка, побудь ще з нами хоч трошечки". Це було дуже тяжко, він ображався на мене, - поділилася MamaRika. - Сергєіч - це вообще такий мужик. Можливо, здається, що в нашій сім'ї я така вся рєзва. Насправді, він голова родини. Він не пішов добровольцем тільки заради сина", - розповідала вона у березні цього року.

Читайте на тему: Більше пристрасті й чуттєвості: Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/serega_sereda

Що стосується питання виїзду з України, то воно в родині навіть не виникало. "Він типу сказав: "Я тут завжди. Я вдома. Це мій обов'язок бути вдома". Нам удома, в Україні під обстрілами спокійніше, ніж за кордоном", - говорила виконавиця.

Нагадаємо, MamaRika та її чоловік виховують маленького сина Давіда, який народився влітку 2021 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа