Лайм

Він у мене один: MamaRika розповіла про батька в Росії, з яким продовжує спілкуватися

Співачка не говорить із родичем про війну

Багато українців мають родичів у Росії, і знаменитості – не виняток. Хтось обірвав з ними зв'язок після початку повномасштабної війни, а хтось підтримує стосунки. Співачка MamaRika (справжнє ім'я – Анастасія Кочетова) зізналася, що теж спілкується зі своїм батьком, який давно живе в РФ.

Фото: https://www.instagram.com/mamarika_official/

"У мене прекрасний батько, ми спілкуємося. Дуже рідко, але спілкуємося. У мене один батько, і я приймаю його таким, яким він є, - категорично заявила співачка в інтерв'ю Славі Дьоміну. - У нас все окей. Просто в мене специфічна історія, ми не бачимося роками з очевидних причин. Ми в різних світах живемо, от і все. Я не знаю, чи побачусь взагалі колись із ним, враховуючи ситуацію".

Безпосередньо MamaRika не стала коментувати позицію родича щодо війни в Україні, але натякнула, що він також став жертвою російської пропаганди.

Читайте також: Неможливо з усіх боків: Ольга Сумська розповіла про зустріч із дочкою, яка живе в Москві.

"Він просто живе там, і цим все сказано. Він уже підстаркуватий дідусь. Він хвилювався, коли [ми ховалися від вибухів]. Він в адекваті настільки, наскільки може бути людина, яка все життя прожила там. Ми ці теми ніколи не порушуємо. Якось він пробував, але я сказала, що ми або спілкуємося про нас, або не спілкуємося взагалі, - каже співачка. - У нас дуже розмежовані правильні відносини, вкрай рідкісне спілкування з метою показати онука. Онук - це його любов".

Фото: https://www.instagram.com/mamarika_official/

Батько артистки родом із Росії. Олександр Кочетов познайомився з її мамою в Одесі, згодом сім'я жила в Червонограді Львівської області, де він багато років працював шахтарем. Після розлучення Кочетов повернувся на батьківщину.

"Для нього важливіше спілкування зі мною, ніж порушувати ті теми, які у них несуться по телевізору. Я люблю свого батька, у мене він один. Він хвилювався за нас завжди. Ми обмежилися людськими стосунками, - продовжила MamaRika. - Марно щось пояснювати, якщо людина живе там... Я ще колись давно туди їздила, і пам'ятаю, наскільки сильний там вплив телевізора. Сіла, подивилася 15 хвилин, і навіть у мій адекватний тверезий мозок закралася думка: "А може не все так однозначно?" Повірте, як говорив Буданов, пропаганда - це те, що вони вміють найкраще".

Фото: https://www.instagram.com/mamarika_official/

Читайте також: Як переконати родичів, які вірять пропаганді РФ: поради військового психолога.

Також у Росії живе 90-річна бабуся співачки, яка виховувала її у дитинстві.

"Вона будь-якої миті може згаснути. А для мене це близька людина. Мені потрібно знати, що вони живі-здорові, що у них все окей. Просто знати для себе, - пояснила виконавиця. - Батько насправді дуже любить українських людей, тому що тут багато років працював. Це великий біль, адже я не знаю, чи побачимося ми колись. З огляду на всі моменти, я туди ніколи не поїду. Можливо, колись на нейтральній території. Поки що я не готова. Але ми не спілкуємось на ці теми".

Раніше комік Ігор Ласточкін розповів про батька в РФ, який "з алкоголю пересів на пропаганду".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа