Лайм

Мені не цікаво: Стася Ровінська розповіла про стосунки з мамою-путіністкою Сніжаною Єгоровою

Скандальна ведуча продовжує втягувати рідних у незрозумілі витівки

Донька скандальної ведучої Сніжани Єгорової Стася Ровінська раніше розповідала, що не підтримує спілкування із мамою через її проросійські погляди. Наразі ж вона зізналася, чи вдалося їй налагодити стосунки із рідною людиною.

Зокрема, у інтерв'ю "ЖВЛ" Ровінська заявила, що дива не сталося і Єгорова не змінила свого відношення ні до країни, ні до близьких людей. Більше того, вона втягує Стасю та її дітей у якісь свої незрозумілі махінації, публікуючи їхні фото із заявами про те, що "їх намагаються залякати". Сама Ровінська на подібні витівки Сніжани не реагує.

Читайте також: Тут і суд доречний: дочка Сніжани Єгорової розповіла про поведінку колишньої ведучої під час війни.

Стася РовінськаФото: instagram.com/sia_rovinska

"Я ніяк не реагую на її заяви, якщо чесно. У мене немає з нею жодного спілкування. Мені не цікаво навіть, що в неї відбувається. Мені просто неприємно, коли вона починає мене втягувати. Востаннє я побачила якийсь пост, де були фотографії зі мною, і що "мене та моїх дітей намагаються залякати", - коментувала ситуацію вона.

Відомо, що донька ведучої разом із чоловіком та трьома дітьми виїхала в США через початок повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Хоч з мамою стосунки не склалися, вона спілкується із братами та сестрами. Так, нещодавно до Америки приїжджав її молодший брат по батьку Семену Єгорову. 12-річний хлопець ходив у табір разом із дітьми Ровінської. "Він був наляканий, коли приїхав. Я рада, що у нього була можливість трошки відпочити, підтягнути англійську", - говорила про його приїзд Стася.

Окрім того, Ровінська спілкується із своєю сестрою Сашею, яка є донькою Єгорової та Семена Горова. Дівчина у минулому була ведучою дитячих передач у нашій країні, а на даний момент вона перебралася до США.

Читайте на тему: Не бачилися 6 років: Стася Ровінська показала зворушливу зустріч із рідною сестрою.

Ровінська з мамоюФото: instagram.com/sia_rovinska

Нагадаємо Єгорова ще напередодні повномасштабного вторгнення публічно заявила, що підтримує політику Володимира Путіна. Що стосується злочинів, скоєних російськими загарбниками в Україні, то Сніжана не вважає кремлівського диктатора винним у тому, що сталося.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа