Лайм

"Тайра" розповіла про знайомство з принцом Гаррі і Меган Маркл: він - чудовий, вона - красуня

Також українка виклала у мережу зворушливе фото

Український парамедик та волонтер Юлія Паєвська (позивний – "Тайра"), яка раніше отримала премію держдепу США, взяла участь у "Іграх Нескорених". На заході вона посіла друге місце, і під час змагань жінці вдалося поспілкуватися із принцом Гаррі та його дружиною Меган Маркл.

Пізніше відома українка розповіла про свої враження від знайомства із представниками королівської родини, які, нагадаємо, у 2020 році відмовилися від королівських обов'язків та перебралися жити до Америки. Зокрема, Паєвська не стала приховувати, що була приємно вражена від спілкування з ними.

Читайте також: Як залишатися стійким на війні та в тилу: парамедик "Тайра" розкрила секрет і дала пораду.

Фото: twitter.com/taira_paievska

"Я висловила свою вдячність принцу Гаррі за його внесок і підтримку в нашій справі та обмінах. Принц справді чудовий, дуже щирий і співчутливий. Герцогиня Меган наживо навіть красивіша, ніж на фотографіях", - написала Юлія на своїй сторінці у Twitter.

Також парамедик опублікувала фото із герцогом та герцогинею. На знімку можна побачити, як Маркл цілує "Тайру" у щічку, а герцог у цей момент обіймає її з іншої сторони.

Нагадаємо, принц Гаррі активно підтримує Україну та її громадян. Так, на церемонії відкриття "Ігор Нескорених" син короля звернувся до Паєвської зі словами підтримки.

"Хочу скористатися можливістю відзначити збірну України й, зокрема, одну особливу людину – "Тайру". Думаю, я ніколи не зустрічав більш сміливої та стійкої людини, ніж ви. Ви втілюєте справжній дух України та Нескорених", - сказав чоловік.

Фото: Getty Images

Читайте на тему: Країна змінилася: звільнений з полону парамедик "Азовсталі" поділився надихаючим посланням до українців.

До слова, "Ігри Нескорених" пройшли у німецькому Дюссельдорфі, де представники України змогли гідно виступити та здобути золоті та срібні медалі. У мультиспортивному турнірі приймають участь ветерани та військовослужбовці, які отримали поранення чи травми під час служби.

Всього у змаганнях прийняли участь близько 600 учасників із 22 країн. Від України туди поїхали 25 учасників: це були військові, волонтери ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції та добровольчих батальйонів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа