Лайм

Розуміє, чому я не з ним: Зеленський розповів про спілкування з 10-річним сином під час війни

"Він веде себе як мудрий політик. Адже наші діти через війну почали говорити не по-дитячому"

Володимир Зеленський, який раніше пояснив, чому не вивозить своїх дітей за кордон, цього разу розповів про стосунки із сином Кирилом. Особистим президент України поділився у фільмі Шона Пенна під назвою "Суперсила".

Зокрема, в одному з епізодів чоловік зізнався, як його дитина реагує на війну та чи ображається на те, що не має змоги бачити свого батька кожного дня.

Читайте також: Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина.

Зеленські з дітьмиФото: instagram.com/olenazelenska_officia

Зеленський сказав, що наразі 10-річний Кирило "поводить себе як мудрий політик". Хлопчик сподівається, що у майбутньому їхні стосунки з батьком зможуть стати такими як раніше.

"Він веде себе як мудрий політик. Адже наші діти через війну почали говорити не по-дитячому. Він розуміє, чому я щодня не з ним. Він мені сказав: „Я тебе розумію. І думаю, що в майбутньому у нас може бути щось схоже, як до війни“. Він розуміє, що так, як було до війни, вже не буде. Хоча тепер ми знаємо, яку країну маємо будувати", - сказав Володимир у стрічці відомого американського режисера.

Раніше Зеленський говорив, що після початку повномасштабної війни його син змінився, як і всі без виключення українські діти: "Йому [синові] десять років, але він думає так трагічно думає про всю нашу сім'ю, про Україну. Усі наші діти - вже дорослі, вони говорять про війну, про те, коли ми переможемо. Вони знають це [коли ми переможемо] краще, ніж я".

"Останні кілька місяців я бачуся з дітьми раз на десять днів або на два тижні. Ми що-небудь їмо, про що-небудь говоримо. Я можу бачитися зі своєю донькою, бо з цього року вона стала студенткою. Тому я бачу її частіше, ніж мого сина", - також висловлювався президент на рахунок спілкування з найріднішими людьми.

Читайте на тему: Усім каже, що хоче бути солдатом: Олену Зеленську налякало бажання 10-річного сина.

Подружжя виховує доньку Олександру та сина КирилаФото: instagram.com/olenazelenska_officia

Нагадаємо, Шон Пенн приїжджав до нашої країни близько 7 разів задля того, аби зняти документальний фільм. Як відомо, зйомки почалися у листопаді 2021 року. Спочатку у фільмі глядачі мали побачити історію Володимира Зеленського, який із коміка та актора став президентом. Проте після 24 лютого 2022 року Пенн та його партнер по фільму Аарон Кауфман, які на той момент були у Києві та застали початок повномасштабного вторгнення, змістили фокус стрічки на російську агресію в Україні.

Прем'єра документальної картини відбулася в рамках телемарафону "Єдині новини". Це сталося у понеділок, 18 вересня. Також у мережі можна знайти офіційний трейлер "Суперсили", який озвучений англійською.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита