Лайм

Дуже мало розмовляли: Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з Тіною Антоненко

Актор поділився особистим досвідом

Після початку повномасштабної війни в Україні розпалося багато відомих пар, серед яких – Тарас Цимбалюк і Тіна Антоненко. Актор і візажистка не вдавалися до подробиць свого розлучення, але в інтерв'ю Маші Єфросініної Цимбалюк розповів про його причини.

"Як виявилося, ми з Тіною люди, які дуже хотіли одне одному подобатися - в усьому. І ми дуже мало розмовляли в моменти, коли виникали якісь непорозуміння. Ми іноді "консервували" речі, які потрібно було вирішити просто зараз. Виношували їх, і вони набували зовсім інших форм. Ми ці сварки не проговорювали", - зізнався 33-річний актор.

Читайте також: Не потягнула двох біженців: колишня Цимбалюка пояснила, чому її бабуся повернулася до Маріуполя.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

За словами Тараса, обидва вони зрозуміли, що зовсім одне одному не підходять, хоча довгий час намагалися до цього пристосуватися.

"Коли побут почав вичленяти в нас ці гострі кути, ми зрозуміли, що абсолютно по-різному дивимося на речі. Ми намагалися зробити паузу, думали, що зможемо бути разом. Але зійшлися на думці, що не можемо миритися з поглядами, в яких абсолютно не збігаємося. Я взяв на себе відповідальність і всю цю справу закінчив", - прокоментував він свій шлюб.

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко були разом 4 роки, 1 з яких – в офіційному шлюбі. Актор каже, що вони розлучилися після початку великої війни, оскільки раніше ніколи не проводили так багато часу разом.

Читайте також: Естетично чи вульгарно? Кохана Тараса Цимбалюка повністю роздяглася для відвертого відео.

"Кілька разів ми сідали розмовляти та зрозуміли, що абсолютно по-різному дивимося на цей світ. Навіть не на якісь побутові речі. 4 роки ми разом, наступний етап – заводити дітей. Я розумію, що ми не маємо просто права завести дитину, коли настільки по-різному бачимо цей світ. Це не для галочки робиться", - поділився Цимбалюк.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Актор заперечує, що розлучення було для нього болючим, хоча рік тому говорив інакше.

"Вже за 2 тижні я настільки заспокоївся, що був приємно здивований внутрішнім станом. Їй, напевно, було трохи важче. Вона закрилася відразу, заблокувала мене скрізь", - сказав він.

Наразі Тарас Цимбалюк не спілкується з колишньою дружиною. Він перебуває у стосунках із рестораторкою та власницею бренду одягу Світланою Готочкіною.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Коли розпочинається другий півфінал "Євробачення-2024" і де дивитись трансляцію шоу онлайн в Україні

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою - дівчина підтвердила стосунки з відомим виконавцем - фото