Лайм

Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару

Чоловік не став приховувати своє невдоволення

Український репер, а нині і військовослужбовець ЗСУ Олександр Ярмак висловив свою думку про артистку Софію Ротару. Виконавиця, як відомо, після початку повномасштабного вторгнення майже зникла з публічного простору і підтримує свою країну дописами у соцмережах, які публікує час від часу.

Так, у інтерв'ю для YouTube-каналу "Брати Яковлеви" Олександр пригадав, як у 2021 році Ротару разом із іншими українськими артистами отримала нагороду "Національна легенда". Відзнакою Володимир Зеленський нагородив композиторів, поетів та спортсменів до дня 30-річчя Незалежності України. Репер не розуміє такого розвитку подій хоча б через те, що у 2017 році Ротару виступала перед Кадировим на його дні народження.

Читайте також: Втрачає мільйони: колишній директор Софії Ротару розповів про її відмову виступати в Росії.

Репер ЯрмакФото: instagram.com/yarmak_music

"Сама ідея - за*бісь. Але яка нах*й Софія Ротару?". Яка у 17 році виступає перед Кадировим на його дні народження, це публічний захід, і вона ще співає йому українську пісню. Кадиров, який з 14 року відправляє вбивати українців!" - каже Ярмак.

Олександр також обурився тому, що чимало українських виконавців після початку повномасштабного вторгнення виїхали з країни або вже були за кордоном. "Всі ті народні артисти, які виступали на Дні Незалежності… Полякови, Монатіки, Дорофєєви, де вони були з початку повномасштабного вторгнення? Вони цю країну розглядали, як середовище, в якому можна поліпшити своє фінансове становище. А не як місце, за яке готові боротися, ризикувати своїм життям. І всі ті, кого нагороджував президент до 2022 року, зй**уються з країни", - каже чоловік.

Крім того, артист-воїн зауважив, що "нерозуміння української влади до 2002 року своєї культури та історії" стало причиною багатьох негативних наслідків.

"Наша влада, особисто президент, наробив дуже багато культурних помилок, тому що, коли він став президентом, то першою людиною, яку він нагородив званням "народний артист", був Потап. Нерозуміння нашою владою до 2022 року взагалі своєї історії та культури призвело до багатьох наслідків", - висловився захисник.

"Я думаю, що президенту було сумно, ну мені так здається, хотілося б. Таке оточення серед культурних діячів він формував біля себе", - також підсумував він.

Читайте на тему: Акторка "Маски-шоу" Евеліна Бльоданс заявила, що Софію Ротару залякали в Україні.

Софія РотаруФото: instagram.com/sofiarotaru.official

Виступ Ротару перед Кадировим у 2017 році активно обговорювався у мережі і став причиною для негативних висловів у бік артистики. Зокрема, про той інцидент згадується на сайті "Високого замку", де у блозі автор Максим Міщенко коментує ситуацію, що склалася.

"Бадьора і усміхнена Ротару виступила на святкуванні дня народження чеченського вождя Рамзана Кадирова, який, як відомо, давно закликає «відправити в Україну чеченців, щоб "навести там порядок", "прийти на Донбас і стріляти українців". Українська співачка, мати і бабуся, привітала автора цих висловлювань піснею "Я назову планету именем твоим". Розчулений Кадиров вибіг з квітами до Ротару на подіум, і вони розцілувалися", - говориться у джерелі.

"Сума отриманого співачкою гонорару залишається глибокою таємницею. Кажуть, гроші не пахнуть. У цьому випадку вони мають колір крові і смердять порохом і гниллю. Можна все життя здобувати добре ім’я, а потім за один день очорнити і спаплюжити його так, що не відмиєшся. Саме це сталося з народною артисткою України і Героєм України Софією Ротару", - також зауважив Міщенко у своєму тексті.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших