Лайм

Олена Зеленська в костюмі з жилетом на голе тіло зустрілася з Джилл Байден: фото

Дружина президента продемонструвала стильний лаконічний образ

Олена Зеленська під час візиту до США відвідала захід першої леді цієї країни Джил Байден. Подія була організована у межах 78-ї сесії Генасамблеї ООН, де перша леді України мала змогу поспілкуватися з колегами та обговорити спільні цілі на майбутнє.

На своїй сторінці в Instagram дружина Володимира Зеленського поділилася подробицями, а також опублікувала серію кадрів. "Була рада відвідати захід, організований пані Джилл Байден у межах 78-ї сесії Генасамблеї ООН, та поспілкуватися з колегами. Те, що маємо спільні цілі та системно працюємо заради них, дає впевненість, що ми обов’язково досягнемо результату – так само спільно", - йдеться у одній із публікацій.

Читайте також: Олена Зеленська у США отримала почесну нагороду від Білла та Гілларі Клінтон: фото.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Також Зеленська відвідала спеціальну виставку ЮНЕСКО, що мала назву "Розбудова миру та стійкості через культуру". Захід був організований з ціллю привернути увагу до того, що робить російський агресор із культурними пам'ятками в Україні.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Подякувала ЮНЕСКО, донорам Надзвичайного фонду спадщини та всім країнам-партнерам, які допомагають відновити, зберегти й урятувати нашу ідентичність, а отже, і нас самих. До речі, днями ЮНЕСКО включила середмістя Львова та Софійський собор у Києві до списку Світової спадщини, що перебуває під загрозою", - зазначила пані Олена.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Окрім того, першій леді України вдалося побувати у Метрополітен-музеї у Нью-Йорку - одному із найвідоміших музеїв США та світу. Там вона змогла особисто побачити дивовижну роботу художника Архипа Куїнджі "Захід сонця Над Дніпром". Чоловік народився у Маріуполі, і саме в цьому українському місті був розташований його музей, який російські загарбники після повномасштабного вторгнення знищили та розграбували.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Читайте на тему: Олена Зеленська з'явилася на Генасамблеї ООН в костюмі українського дизайнера: фото.

На низці заходів дружина українського президента з'явилася у костюмі приємного пастельного відтінку. Вбрання складалося із подовженого піджака, класичних брюк та жилета, який перша леді одягнула на голе тіло. Завершили лаконічний образ золота брошка на лацкані піджака, сережки, ніжний макіяж та об'ємно укладене волосся.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

До слова, тренд із жилетом на голе тіло подобається і нашим знаменитостям. Зокрема, однією із любительок цієї тенденції є співачка Тіна Кароль, яка раніше приміряла білосніжне вбрання, доповнивши його об'ємною зачіскою, аксесуарами та виразним макіяжем.

Фото: instagram.com/tina_karol

Також на одній із фотозйомок виконавиця з'явилася у схожому одязі, проте цього разу він був темного кольору. Тоді Тіна одягнула вбрання від українського бренду Mazini, вартість якого складає приблизно 20 тисяч гривень.

Фото: instagram.com/tina_karol

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші