Лайм

Акторка "Маски-шоу" Евеліна Бльоданс заявила, що Софію Ротару залякали в Україні

Росіянка відзначилася абсурдними твердженнями

Софія Ротару після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну підтримує свою Батьківщину дописами у соцмережах, які іноді викладає. Тим часом російська акторка Евеліна Бльоданс заявила, що відома українка відмовилася підтримати російську агресію через те, що її нібито "залякали у рідній країні".

Таку думку росіянка висловила у коментарі російському ресурсу "АиФ". Зокрема, вона сказала, що Ротару негативно відноситься до країни-агресорки РФ, оскільки "їй подають інформацію яка є неправдивою".

Читайте також: Онуці Софії Ротару виповнилося 22 роки: як виглядає і де живе Софія Євдокименко.

Софія РотаруФото: instagram.com/sofiarotaru.official

"Її тут вітали, на всіх новорічних вогниках вона була бажаною гостею. І не лише на новорічних, а й на всіх цих державних святах – День міліції тощо. Ротару постійно виступала на кремлівських концертах. Тобто сцена Кремля – це її сцена. Я, чесно кажучи, не дуже стежу, що вона саме зараз там говорить проти Росії, але нещодавно бачила, хтось виставляв пост Ротару.

У того, що вона каже, є кілька причин, мені здається. Коли жінка вже у віці, таки вона дуже приймає від близьких людей інформацію та вірить їй. Мені здається, що їй сказали: краще так казати, бо живеш в Україні. У Криму, окей, нерухомість, але ж і в Києві квартири, будинки, ще десь.

Зрозумійте: ну, як вона поїде до Криму, як до неї ставитимуться після цього у Києві? Вона ж таки українська співачка. Як знати, що їй там сказали, може, залякали: "Та що ти поїдеш у цю Росію? Та тебе там зітруть". І вона злякалася і вирішила ухвалити таку позицію. Я припускаю саме це", - сказала Евеліна, яка народилася та виросла в Криму, а нині є фанаткою кремлівського режиму.

Евеліна БльодансФото: instagram.com/bledans

Нагадаємо, Евеліна Бльоданс - російська акторка, яка провела своє дитинство в українському Криму. У 1991-12005 роках була учасницею одеської комік-трупи "Маски". Її першим чоловіком був український комік Юрій Стецьковицький.

У 2015 росіянка заявила, що Крим ніколи не був українським і підтримала окупацію півострова Росією. Через це у січні 2023 Бльоданс опинилася у санкційному списку РНБО і тепер вона не може приїжджати до України наступні 10 років.

Читайте на тему: Пропонували 100 тисяч євро: Ротару відмовляється виступати у РФ після початку повномасштабної війни.

В юні роки Евеліна зустрічалася із сином Ротару Русланом Євдокименком. Свій роман із ним росіянка коментувала наступним чином: "Звичайно, було б розкішно, але не склалося. Ми разом з ними жили в Ялті, мої батьки дружили з музикантом з колективу Ротару. А її син Руслан до мене залицявся, була справа: катав на своїй шикарній іномарці, водив по ресторанах... Це зараз Русланчик зовсім інший, у всьому допомагає мамі. А в той момент це був мажор, який жив у найкращому будинку і ні в чому не знав відмови – у найкращих дівчатах, у тому числі".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших