Лайм

Взяв на себе відповідальність: репер Ярмак у ЗСУ став командиром підрозділу

Артист розповів про свою службу

Багато діячів української культури сьогодні перебувають у лавах ЗСУ, і деякі з них уже отримали нові звання та відповідальні посади. Режисер Олег Сенцов став молодшим лейтенантом та очолює підрозділ у 47-й ОМБр "Маґура". Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк - командир двох екіпажів підрозділу патрульної поліції. Репер Yarmak (Олександр Ярмак) теж взяв на себе командування бійцями. Про це він розповів у програмі Жені Яновича "20:23".

Раніше Ярмак був бійцем у підрозділі, а тепер перевівся до нового полку і став командиром підрозділу операторів дронів-камікадзе.

Читайте також: Вступив до лав ЗСУ і втратив слух: що сталося зі співаком Юрком Юрченком.

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_music/

"Це відповідальне рішення, тому що війна забрала у нас дуже велику кількість прекрасних патріотів, командирів, компетентних людей. Цих людей у нашому війську все менше, і хтось має брати на себе відповідальність. Я для себе так вирішив. Це велика відповідальність за життя 28 людей, за результати. Але хтось повинен це робити. У напрямку FPV дронів-камікадзе я є компетентною людиною", - сказав виконавець хіта "Дике поле".

FPV-дронами Ярмак почав займатися ще тоді, коли така техніка була тільки у ГУР, СБУ та спецпідрозділу.

"Я можу забезпечувати свій підрозділ усім необхідним. Коли наші успіхи потрапили до загальнонаціональних новин, я зрозумів, що війна - це про людську мудрість. Головне завдання у мене - щоб мій підрозділ завдавав ворогу максимальної шкоди і дійшов до нашого дня перемоги", - розповів він про свою роботу.

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_music/

Олександр Ярмак пішов до армії добровольцем 26 лютого 2022 року. Дізнайтеся, хто зі знаменитостей теж записався в добровольці, але так і не став до зброї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil