Лайм

Копія Дорофєєва: Олю Полякову не впізнали на промо-фото нового кліпу "У твоїх обіймах"

Співачка презентувала музичну новинку

З початком повномасштабної війни Оля Полякова змінила творчий імідж та пісенний репертуар. Співачка ритуально спалила свій кокошник і почала випускати пісні з глибинними сенсами. Минулого місяця артистка презентувала кліп "Дякую", який присвятила українським військовим та волонтерам, а 22 вересня відбувся реліз її нової музичної роботи "У твоїх обіймах" - про українок, які чекають на своїх захисників.

Читайте також: Я заміжня людина: Оля Полякова відповіла на чутки про роман із військовим Михайлом Діановим.

Про вихід пісні та кліпу Полякова повідомила на сторінці в Instagram. Співачка показала промо-фото нового відео, яке почали активно обговорювати у коментарях. Підписники написали, що не впізнали артистку та дорікнули їй у зловживанні ретушшю. Деяким Оля Полякова на знімку нагадала Надю Дорофєєву.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"На фото копія Дорофєєва. Для чого себе прямо так зінювати", "Я думала це Дорофєєва", "На постері не Оля, а більше як Дорофєєва якась. Очі не Оліни, а очі це дзеркало душі. Оля ми тебе любимо, такою яка ти є. Не треба так змінювати зовнішність", "На фотці як дитина. Трохи перебір з ретушшю", - пишуть шанувальники під дописом.

Полякова у відповідь на критику написала, що кадр зробила фотограф Соня Плакидюк, у якої "всі як троянди без жодної ретуші!"

Читайте також: Поганий фотошоп: Оля Полякова зменшила талію доньки на фото у купальнику.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Втім, сам кліп "У твоїх обіймах" авторства Алана Бадоєва отримав позитивні відгуки. Відео знято у мінімалістичному стилі та повне драматичного символізму.

"Порожнє ліжко в кліпі є алегорією на самотність української жінки, яку з чоловіком розлучила війна. Історія покликана надихнути не тільки українок, які чекають своїх чоловіків з війни, але й самих військових, які завжди мають пам'ятати, що без них життя коханих людей перетворюється на пустелю", - сказано в описі до відеороботи.

Зйомки відео відбувалися влітку під Києвом. Спеціально для кліпу команда режисера вирила у полі велику вирву у вигляді воронки від російської авіабомби.

Реакція українців на кліп Олі Полякової "У твоїх обіймах":

"Це стан кожної жінки України, яка чекає на свого героя, падає, але піднімається... Дуже сильно";

"Неймовірно знятий кліп! Дуже глибокий зміст, і це є реалії справжнього нашого життя і нашої країни! Дуже хотілося б, щоб цей кліп крутили по всьому цивілізованому світу! Щоб світ знав! До мурах...";

"Олю, дякую за цю пісню. Це ті слова, які кожна жінка, яка чекає на свого коханого, не може сказати вголос. Я слухала і ревіла, бо це найтонші струни душі, яка так страждає і чекає";

"Дякую вам за цей шедевр! Всю пісню мала флешбеки у своїй пам'яті про ті обійми після довгих місяців розлуки. Це ті неймовірні та унікальні обійми, перші. В які так вірила і чекала. "Приїхав, живий";

"Сильна. На жаль вже нема кому обіймати. Мій герой на небесах, дуже важко".

Круто і талановито: Полякова заступилася за Джамалу, яку критикують за виконання гімну України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації