Лайм

Я заміжня людина: Оля Полякова відповіла на чутки про роман з військовим Михайлом Діановим

Співачка розповіла, які у неї стосунки з українським захисником

Олю Полякову все частіше стали бачити у компанії морпіха з "Азовсталі" Михайла Діанова. Звільнений з російського полону захисник Маріуполя з'явився у кліпі співачки на пісню "Дякую", а також часто буває у заміському особняку зірки під Києвом. Тісне спілкування артистки та військового породило чутки про можливий роман.

Читайте також: Заміський особняк Олі Полякової показали з висоти пташиного польоту: відео.

В Instagram-історіях Полякова показала, як Діанов в одних шортах ловить рибу у Дніпрі на території її котеджу. Допитливі підписники закидали співачку запитаннями, чи пара вони з Михайлом. Інтерес шанувальників до її особистого життя артистка задовольнила в одній "сторіз".

Михайло Діанов на дачі Олі Полякової Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Дірект завалений питаннями: "А ви з Михайлом Діановим пара?". Скажіть, будь ласка, а що, не можна просто з людиною дружити, ні? Обов'язково це ваше шпілі-вілі потрібно включати? Ви не забули, що я заміжня людина? І якщо чесно, у мене дуже багато саме чоловіків друзів. З Мишком ми друзі, і Вадик з ним найліпший друг. І ми його взяли в полон, якщо чесно. Він з одного полону вийшов і в інший потрапив, до нас додому", - відповіла Полякова.

Михайло Діанов та Оля Полякова Фото: instagram.com/polyakovamusic

44-річна Оля Полякова заміжня за бізнесменом Вадимом Буряковським, який старший за неї на 16 років. Пара разом уже близько 20 років і виховує двох доньок: 18-річну Марію та 11-річну Алісу. Раніше співачка розповідала, що ніколи не розлучиться зі своїм чоловіком.

"З першого дня, як я зустріла свого Вадика, я ніколи більше в житті не відчувала, що можу щось втратити. Я завжди відчувала опору - те, що він мені дав і те, від чого я ніколи не зможу відмовитись. Крізь усі ці роки саме він виявився моєю стіною, моїм фундаментом, - говорила Полякова. - Я не можу сказати, що в мене ідеальні стосунки з чоловіком. У нас було різне. У нас теж є проблеми. Але почуття фундаменту - воно з першого дня зі мною. І з цієї причини я ніколи не розлучуся зі своїм чоловіком".

Читайте також: Знають, як зберегти родину: хто з українських зірок найдовше у шлюбі.

Сім'я Олі Полякової Фото: instagram.com/polyakovamusic

43-річний військовослужбовець, старший сержант 36 ОБрМП Збройних сил України Михайло Діанов був одружений і від цього шлюбу має дорослу доньку. Пара розлучилася 12 років тому.

В інтерв'ю Олексію Суханову український захисник розповідав, що досі кохає колишню дружину Ольгу, проте знову зробити пропозицію не наважується – боїться почути відмову.

"Я однолюб. Але ми разом не будемо, тому що ми різні. Я її кохаю. Я боюся їй зробити пропозицію. Я боюся почути "ні". Я не боюся ворога, не боюся бійки, а ось від неї почути "ні" боюся", - зізнавався Діанов у січні 2023 року.

Михайло Діанов із донькою Фото: instagram.com/dianovmiha

Читайте також, кого запідозрили у романі з Дашею Квітковою після ДТП у Києві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також