Лайм

Проросійський актор з Вінниці Сергій Векслер змусив матір виїхати до РФ попри її підтримку України

На відміну від сина, жінка не піддається кремлівській пропаганді

Актор Сергій Векслер, який народився у Вінниці, продемонстрував антиукраїнську позицію. На російському каналі він відзначився пропагандистськими заявами, а також зізнався, що силоміць вивіз свою матір з України до РФ попри її підтримку України.

Чоловік, який знімався у російському серіалі "Кухня", сказав, що населення України "пов'язане кров'ю", бо українці "скидалися грошима, пересилали їх SMS на оснащення армії, яка воювала на Донбасі". "Вони перебували у повному відчутті, що там на Донбасі живуть маргінали, яких треба знищити, щоби спокійно жити в Україні. Я вважаю, що захистити цих людей – це був обов'язок Росії", – прокоментував він окупацію Донбасу у 2014 році.

Читайте на тему: Донька путініста Володимира Машкова знайшла в Україні сестру - харків'янку з роду Зеленських.

Сергій ВекслерФото: instagram

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ до України Векслер силоміць вивіз маму з України. А під час сварки з жінкою років п'ять тому він видав заяву, що "українці і американці ще отримають своє". Тим не менше, мати актора не відмовляється від своєї позиції та продовжує підтримувати українців.

"У нас це закрита тема. Ми це майже не обговорюємо. На щастя, споріднені почуття все одно дозволяють нам знаходити спільну мову. Бували у нас і раніше конфлікти на цю тему. Я пам'ятаю, що ще років п'ять тому сказав: "Отримаєте все - і ви, і ваші американці". Був великий скандал, у маминій київській квартирі. Саме з приводу Донбасу ми схльоснулися", - озвучив подробиці чоловік.

Читайте також: Пропагандистів не пускати: у Казахстані скасували концерти російської команди КВК.

Актор українського походження не приховує, що досі не може змиритися з розпадом Радянського Союзу, а українців та росіян вважає "одним народом". На думку Векслера, СРСР розпався через те, що у "лихі 90-ті" Росія була зайнята боротьбою з криміналом і випустила з-під контролю Україну, яка "під впливом Заходу" планувала проголошення своєї незалежністі.

Фото: instagram

Нагадаємо, Сергій Векслер - російський актор театру і кіно українського походження, режисер. Дитинство провів у Полтаві, служив у Харкові, і до 2021 року знімався в українських фільмах та серіалах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу