Лайм

Колишня "Міс Всесвіт Україна" Анна Неплях розповіла, що була в залежності від алкоголю

Модель чесно розповіла про свої слабкості

У перші місяці війни Анна Неплях набрала зайву вагу. "Міс Всесвіт Україна-2021" розповідала, що сталося це через стрес, адже в моменти сильних переживань хочеться з'їсти чогось смачненького. Але, як виявилося, дівчина не лише заїдала стрес, а й запивала його.

Спілкуючись з підписниками в Instagram модель зізналася, що була залежною від алкоголю, і весь 2022-й рік "заливала сливу". Анна підкреслила, що алкоголь сильно псує зовнішність жінки, навіть якщо вона стежить за собою.

Читайте також: Зійшов алкогольний набряк: Анна Неплях показала разючі результати схуднення.

"Не хочеться бути занудою, але нічого немає гіршого для краси, ніж коли жінка регулярно вживає алкоголь, - вважає Неплях. - Зараз чітко бачу по дівчатах, які бухають. Тут скільки не доглядай за собою, але набрякле обличчя все скаже за вас. І не важливо, ви при цьому важите 49 кг чи 99”.

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше Анна мала ще дві залежності - солодощі та каву.

"До 2020 року у мене була нереальна залежність від солодкого. Я могла за день їсти одні цукерки. Дієта на плитці шоколаду, чи мені обов'язково потібно було з'їсти хочь щось - хоча б морозиво за день. Коли я зрозуміла, що це фанатично і цукор контролює мене, я вирішила, що все. Прокинулась і просто перестала їсти солодке. Так само в 2021 році я кинула пити каву на рік, тому що зрозуміла, що прокидаюся вже від фанатичної думки, що мені потрібна кава", - розповіла вона.

Проте історія з алкоголем, за словами дівчини, була важчою. З 2020 року Анна була в залежності, яка "проявлялась більше чи менше". І лише цього літа Неплях зрозуміла, що може почуватися щасливою і без келиха.

"Дуже важливо вирішити всі питання із залежностями, будь то алкоголь, цукор, паління, наркотики, токсичні стосунки і т.д. Вирішити проблему своїх залежностей і нарешті відчути той кайф, коли ти дійсно незалежна ні від чого, в тому і є прекрасна воля ", - наголосила представниця "України" на "Міс Всесвіт-2021".

Читайте також: Ігроманія, алкоголізм та наркотики: хто з українських зірок подолав важку залежність.

Фото: instagram.com/neplyah

Анна запевнила, що краще, ніж зараз вона ніколи не виглядала, хоча й була більш худою.

Фото: instagram.com/neplyah

Дівчина зізналася, що за свої майже 30 років нічого не робила зі своєю зовнішністю, у неї все своє "від зубів до грудей та волосся". Як доказ Неплях показала своє архівне фото, на якому їй 16 років.

"За цей рік я точно сформую чіткі правила життя, що робити з собою, щоб зберегти природну красу і вона примножувалася", - додала вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше Анна "парилася" через вік, але зараз залишає навіть сиве волосся, яке у неї додалося після 24 лютого 2022 року.

Фото: instagram.com/neplyah

Також Анна поміркувала про любов до себе та правильне харчування. Дівчина впевнена, що неможливо щодня їсти булки і мати гарну шкіру та самопочуття.

"Потрібно вибрати для себе відповідне харчування, яке підходить саме вам, з яким ви отримуєте всі компоненти і доповнити вітамінами та бадами", - порадила модель.

Фото: instagram.com/neplyah

Також Анна зізналася, що для неї важливим є почуття безпеки, яке вона отримала тільки зараз через чоловіка поруч. "Я змогла розслабитися і довіритися світу. Це з тим, що я завжди була незалежною та самостійною, і звикла вирішувати свої проблеми сама", - поділилася вона.

Для повної гармонії Неплях також радить дівчатам знайти свою фізичну активність.

Фото: instagram.com/neplyah

Раніше тренер "Голосу країни" Клименко розповів, як подолав згубні залежності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення