Лайм

Донька путініста Володимира Машкова знайшла в Україні сестру - харків'янку з роду Зеленських

Вже незабаром новоспечені родички зустрінуться у Молдові

Російська акторка Марія Машкова, яка засудила російську агресію та підтримала Україну, відшукала свою далеку родичку. Нею виявилися дівчина на ім'я Міла Зеленська, яка родом із Харкова. Про те, що у них є спільні предки, ні росіянка, ні українка ще до недавнього часу навіть не підозрювали.

Вражаючою історією поділилася Міла на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, у пості вона написала, що її та Машкової прабабуся - Меланія Зеленська - була дружиною революціонера Євгена Зеленського.

Читайте також: Європейський Союз наклав санкції на акторів-путіністів Безрукова і Машкова.

Меланія та Євген ЗеленськіФото: instagram.com/mila_zelenskaja

"Відбулось дещо неймовірне і, навіть, схоже на індійське кіно. Одного вечора у кінці березня я гортала стрічку YouTube, і мені трапилось відео українського каналу про батька Маші. Саме там було сказано, що бабуся Володимира Машкова була Надія Зеленська. В мене виникла підозра і я пішла запитати у Google. На мій подив в Інтернеті я знайшла генеалогічне дерево, де і була вказана Меланія Зеленська, її син Дмитро (мій прадід), її донька Надія (прабабуся Маші) і ще син Олексій Зеленський (талановитий скульптор, до речі, про нього я знала, завжди дуже пишалась)" – йдеться у публікації.

Українка зізнається, що ще не так давно вважала подібне підтвердження фактів легендою, оскільки в дитинстві чула історію про це від своєї бабусі. Але після того, як інформація офіційно підтвердилася, вона вирішила написати своїй новоспеченій сестрі Машковій.

"Маша відповіла за 5 хвилин. Були сльози, тряслися руки, мені не вірилося... Тоді Маша мені розповіла про свій задум стосовно щоденника нашої прапрабабусі Меланії, вистави та книги за його мотивами. Я ознайомилася із щоденником і сказати, що я вражена - нічого не сказати. Але більш за все я вражена тим, що в мене є чудова старша сестра, яка зі мною зараз на зв'язку щодня попри відстань", - написала Міла, яка з Харкова перебралася до Австрії.

Читайте на тему: Російська акторка Шукшина закликала доносити в ФСБ на людей, які слухають українські пісні в РФ.

Меланія Зеленська, Маша Машкова, Міла ЗеленськаФото: instagram.com/mila_zelenskaja

Також у соцмережах харків'янка повідомила, що невдовзі разом із Марією представить книгу про їхню прабабусю Меланію Зеленську. Захід запланований у Молдові і має відбутися вже у жовтні. Окрім того, родички хочуть реалізувати виставу за мотивами щоденника їхньої бабусі.

Маша Машкова, Міла ЗеленськаФото: instagram

Нагадаємо, на відміну від свого батька, актора-путініста Володимира Машкова, Марія засудила кремлівську політику та підтримала українців, які виборюють свою незалежність. Через розбіжність у поглядах акторка посварилася зі своїм батьком та припинила спілкування із ним. Цьому передувала розмова Марії із Володимиром, під час якої пропагандист закликав доньку повернутися до Росії і бути поруч зі своїм народом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності