Лайм

Я вільніша за вас, рабів: Єфросиніна звернулась до росіян після "вироку" суду РФ

Телеведуча відреагувала на новину з країни-терористки

У травні цього року московський суд заочно заарештував Машу Єфросинину. Українці висунули звинувачення у поширенні військових "фейків". Тепер стало відомо, що її "засудили" до семи років колонії. Також ведучій заборонили вести свої сторінки у соцмережах. Телеведуча відреагувала на черговий абсурд і записала потужне звернення до росіян.

Читайте також: Внесли до бази розшуку: Машу Єфросиніну в РФ визнали терористкою.

"Знову отримую привітання від друзів. І знову рефлекторно хочеться пожартувати з абсолютної дикості цих заочних вироків. Хрін би з нею, з колонією, але московський суд заборонив мені мої сторінки вести. Що робити, люди?", - з іронією написала Єфросиніна.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Але все ж таки і задумалась я ось про що: чи знайдуться ще люди, в яких язик ворухнеться назвати нас "братськими народами"? Бо це ж вже не просто різні країни - це паралельні реальності! Адже саме, боючись таких шизофренічно брєдових вироків, жодна медійна та звичайна людина в Росіі не дістає з дупи свого язика вже півтора роки!", - додала вона.

Читайте також: Ідіоти, немає слів: Дмитро Комаров висміяв заборону на в'їзд до Росії на 50 років.

Також Єфросиніна звернулася до російських колег, які раніше "були при глузді", а зараз дають концерти на "просочених кров'ю руїнах Маріуполя":

"Мені начхати на всі ці вироки! Знаєте, чому? Тому що я вільна: у своїх діях, у своїх висловлюваннях, у своїх рішеннях! У своїй країні! А ви - ні! Я не заробляю ні копійки, ні за один свій пост з позицією, прикиньте, так буває. Я не можу вилетіти з Києва на літаку вже півтора роки, а ви вільно пересуваєтеся світом (поки що). Я живу в країні, яку терор вашого диктатора веде в економічну та ментальну прірву. Але я вільніша за вас, рабів! І вашої усієї плешивої владі! Вона піде рано чи пізно! Вона залишить вас у руїнах власної ганьби перед усім світом. Ми нашу країну відновимо, тому що люди, які мають сенс, мають силу! А ось як будете жити ви? Та чи живете ви вже?".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше РФ наклала "санкції" на голлівудських зірок Бена Стіллера та Шона Пенна: соцмережі відреагували на них із гумором.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків