Лайм

Тато - голлівудський актор: Юлія Саніна показала батьків, від яких успадкувала свою красу

Співачка поділилася теплими сімейними моментами

Багато українських знаменитостей мають яскраву зовнішність, яку успадкували від батьків і передали своїм дітям. Раніше на вражаючу схожість із молодшою дочкою вказала актриса Ольга Сумська, а тепер прийшла черга Юлії Саніної. 32-річна вокалістка The Hardkiss опублікувала кадри осінньої фотосесії з батьками, і користувачі мережі відзначили, як сильно вона схожа на тата.

Читайте також: Дуже схожий на батька: Тіна Кароль показала дорослого сина у день народження покійного Євгена Огіра.

"Фотографуйте більше своїх найрідніших. Це єдина можливість зупинити час, - написала артистка в Instagram. - Наша пам'ять - досить крихкий інструмент, щоб покладати на неї свої надії. Такі теплі моменти стають нам опорою, хочеться запам'ятати на все життя".

Фото: https://www.instagram.com/the_hardkiss/

На першому фото Саніна сидить на траві поруч із татом Олександром та мамою Тетяною. На другому батьки співачки збражені біля старої могутньої акації у романтичній позі.

Фото: https://www.instagram.com/the_hardkiss/

Користувачі мережі наголосили, що свою красу Юлія успадкувала від батьків. Більше того, батька співачки прийняли за знаменитість. "Ваш тато - голлівудський актор?" - пишуть у коментарях. - "Тато - Райан Гослінг". "У вас дуже вродливі батьки". "Синок ваш дуже схожий на бабусю, а ви - на тата". "Фото батьків неймовірне, наче з фільму".

Відомо, що дочка Юлія народилася в Олександра та Тетяни Головань у досить юному віці. Тоді батькові співачки був 21 рік, а мамі – 20. Обидва вони за фахом музиканти, тому всіляко сприяли становленню музичної кар'єри своєї спадкоємиці.

Дізнайтеся, як виглядає і чим займається старший син Каті Осадчої, який дуже схожий на маму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни