Лайм

Мамина копія: молодша донька Ольги Сумської повторила її фото 40-річної давнини

Родина навідалася до українського міста під час гастролей

Молодша донька української акторки Ольги Сумської Ганна Борисюк вразила схожістю зі своєю зірковою мамою. Зокрема, 21-річна дівчина повторила її фото, зробивши його на тому ж самому місці.

Відповідні кадри Ольга опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На архівному кадрі вона позувала у 16-річному віці з темним волоссям, а позаду неї виднівся пам'ятник письменнику Миколі Гоголю, що розташований у Полтаві. "1982 рік Полтава", - йдеться у підписі до знімку.

Читайте також: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Ольга СумськаФото: instagram.com/olgasumska

Наступним Сумська оприлюднила фото своєї доньки, яка постала на тому ж місці у практично ідентичній позі. "Ганна на тому ж місці 40 років потому", - зазначила у підписі до світлини Ольга.

Донька акторки ГаннаФото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, Ганна Борисюк народилася у шлюбі Ольги Сумської з актором Віталієм Борисюком. Не так давно дівчина закінчила акторський факультет Національного університету імені Карпенка-Карого, оскільки вирішила піти стопами батьків та працювати акторкою. Також раніше мама дівчини повідомляла, що у її дитини вже відбулися одні із перших гастролей містами України.

У той час старша донька Ольги мешкає у Москві та продовжує мовчати про геноцид у рідній країні. Антоніна Паперна, як відомо, перебуває у цивільному шлюбі із російським актором Володимиром Ягличем, з яким виховує дітей. Вона народилася у першому шлюбі Сумської із актором Євгеном Паперним, з яким акторка розлучилася у 1991 році.

Читайте на тему: Не їде через дітей: акторка Катерина Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна залишається в Москві.

Сама Ганна зізнавалася, що їй не вистачає спілкування із рідною сестрою. За її словами, раніше, коли Антоніна жила в Україні, вони були досить близькими.

"Вона мене дуже-дуже надихала. Було важко прощатися з нею, розуміючи, що все… Далі якось ти сама. Я пам’ятаю як у день її вильоту у Москву вибігала у піжамі на вулицю і просила її залишитись. Зараз не вистачає її уваги та якогось теплого слова. Хочеться бути близькими людьми та назавжди це зберегти. Допомагати одне одному та радіти", - розповідала про Паперну її молодша сестра.

Сумська з доньками та мамоюФото: instagram.com/olgasumska

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil