Лайм

Без світла з минулого року: рідний дядько Волочкової живе під обстрілами в Запорізькій області

Танцівниця підтримує війну РФ проти України

Російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно злила дані про військову частину біля свого будинку під Москвою, має родича в Україні. Рідний дядько прихильниці Путіна живе у прифронтовому селі Нове у Запорізькій області, яке потерпає від російських обстрілів.

Читайте також: Колишній тесть Валерія Меладзе живе у зоні бойових дій, а його ексдружина підтримує Росію.

В інтерв'ю журналістам "Суспільного" 67-річний Анатолій Волочков розповів, що нині ані з племінницею, ані з рідним братом, який також живе в РФ, не спілкується. Востаннє родичку з Росії чоловік бачив майже 20 років тому.

Фото: instagram.com/volochkova_art

"Востаннє я бачив її у 2004 році. Я їздив там до "Ювілейного". Я бачив, як вона танцювала, все ж таки балерина. А так близько не підходив: там була охорона і своя машина була. Колись було, що приїжджала вона й до Запоріжжя", - розповів дядько пропутінської балерини.

Анатолій Волочков разом із дружиною Антоніною живе у старому будинку, якому понад 100 років. У Нове подружжя переїхало із Запоріжжя у 2010 році, а свою міську квартиру здають, оскільки пенсії на життя не вистачає.

Фото: Суспільне

Село знаходиться поряд з лінією фронту та постійно обстрілюється армією РФ.

"Вікна від вибухів посипалися. Дали гуманітарну допомогу, OSB-листи, аби закрити вікна. Без світла ми живемо з минулого року. Дуже важко. Печі немає. Була електропіч. Добре, що хоч приймач є", - розповів Волочков.

За півтора роки вторгнення подружжя звикло до постійної канонади, харчуватися з власного городу та їздити до сусіднього села за водою на велосипеді. Під час російських обстрілів ховаються у залізному сараї, оскільки погреб дуже старенький.

Фото: Суспільне

Попри всі складнощі, Анатолій та Антоніна Волочкови рідну домівку залишати не планують. Подружжя хоче залишитися в селі до нашої перемоги.

Фото: Суспільне

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024