Лайм

Дуже схожий на маму: як виглядає і чим займається старший син Каті Осадчої Ілля

"Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті"

Ілля Поліщук – старший син Катерини Осадчої, який народився у період її шлюбу з бізнесменом Олегом Поліщуком. 20-річний хлопець навчається в Мерилендському університеті (США), куди поїхав після закінчення школи. Детальніше про первістка знаменитості, якого вона народила в 19 років, - читайте далі.

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте також: Катя Осадча ніжно привітала Юрія Горбунова з річницею і назвала запоруку міцного шлюбу.

У 2021 році Ілля закінчив елітну Kyiv International School. Випускники даної установи націлені на закордонну освіту, оскільки навчаються за іноземними програмами. Тож не дивно, що після випускного хлопець відправився до США і наразі продовжує навчання в IT-сфері.

"Ми сильна нація з міцним духом і freedom blue та energizing yellow тому ще одне підтвердження! Випереджаючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті", - коментувала навчання сина за кордоном ведуча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Вдома син ведучої буває не так часто, лише кілька разів на рік. Схоже, востаннє до рідних він приїжджав на Різдво, адже Осадча опублікувала у соцмережах фото, де вся родина зібралася за святковим столом.

"Сьогодні за одним столом в Святвечір молимося за мир, за злагоду і перемогу. Наша родина цього року святкує дві дати і поступово переходимо на святкування 24 грудня, як і більшість українців. З Різдвом, рідні", - йшлося у публікації зірки, яка з’явилася на її сторінці в Instagram 6 січня.

Фото: instagram.com/kosadcha

Наприкінці вересня Іллі виповниться 21 рік. Минулого року зіркова мама привітала його теплими сімейними фото та словами, які виклала у соціальних мережах.

"Ілюша, ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий і сам. Коли ти народився, я була молодшою за тебе зараз. Я неймовірна вдячна долі за тебе. ти так швидко виріс, хоча я, як сьогодні пам‘ятаю нашу поїздку на море. Все решта особисто. З Днем народження", - зазначила Осадча близько року тому. Після серії архівних знімків із старшим сином користувачі мережі залишили безліч коментарів, у яких написали, що Ілля – копія мами.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Читайте на тему: Пішла стопами батьків: як змінилася молодша донька Ольги Сумської Ганна Борисюк.

Свого первістка Осадча народила у 19 років, як вже згадувалося вище. Пізніше в інтерв’ю "Каравану історій" Катерина розповідала про своє раннє материнство: "Я дуже хотіла дитину, але потім, коли вона народилася, зрозуміла, що таки зарано стала мамою. Перший час була в шоковому стані, прийшло усвідомлення, що тепер треба все життя відповідати за цього маленького хлопчика. Але потім я заспокоїлася, все стало на свої місця".

Осадча з маленьким сином ІллеюФото: instagram.com/kosadcha

Після розлучення з Олегом Поліщуком ведуча "Світського життя" вийшла заміж вдруге – за свого колегу Юрія Горбунова. У шлюбі у пари народилося двоє синів – Іван та Данило.

Ілля, схоже, любить своїх братів та грається із ними, коли приїздить до України. Про це свідчать теплі сімейні кадри, які Осадча час від часу оприлюднює у своєму фотоблозі.

Фото: instagram.com/kosadcha

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита