Лайм

На "Голосі країни" змінили правила "вокальних батлів": як обиратимуть кращих учасників

5 випуск вийде в ефір 1 жовтня

На шоу "Голосі країни-13" закінчився етап сліпих прослуховувань. Зіркові тренери Надя Дорофєєва, Артем Пивоваров, Юлія Саніна та Іван Клименко сформували свої команди, набравши по 10 вокалістів.

Другим етапом проекту традиційно стануть "вокальні батли", коли учасники кожної команди змагатимуться між собою за можливість продовжити роботу з тренером. У 2023 році творці "Голосу країни" змінили правила та формат "батлів", про що повідомили в Instagram.

Читайте також: Написав в окопі: воїн ЗСУ зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

Починаючи з 5-го ефіру, зіркові радники допомагатимуть тренерам вибирати, кого з учасників залишити в шоу. Поки що їхні імена не розкривають.

Учасники виступатимуть не лише в дуетах, але також у тріо та квартетах. Вибір складу вокалістів для виступу залишається за тренерами.

Після етапу "вокальних батлів" у кожній команді залишиться лише по чотири особи. Решта вокалістів відсіється. При цьому тренеру не обов'язково прощатися з кимось із учасників одного дуету чи тріо - він зможе залишити їх усіх.

Читайте також: Відома співачка, яка жила та працювала в Росії, приховала це на німецькому шоу The Voice.

У 5 випуску "Голос країни-2023", який вийде в ефір 1 жовтня, на сцену вийдуть учасники команд Юлії Саніної та Івана Клименка. Вже відомо, що підопічні Клименка Стася Чабан та Ганна Корченова виступлять разом із гуртом NAYADA. Дівчата представлять фольклорну інтерпретацію пісні Maneskin "Beggin".

Юлія Саніна сформувала тріо із солістки оркестру ЗСУ Світлани Чередниченко, енергетика Володимира Удовенка та Галини Печенижської. Учасники заспівають хіт alyona alyona & KOLA "Небо хилиться".

Раніше Юлія Юріна розповіла, як її принижували через вагу на "Голосі країни" та Нацвідборі на "Євробачення".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик