Лайм

Відома співачка, яка жила та працювала в Росії, приховала це на німецькому шоу The Voice

Жінка вирішила мовчати про зв'язки з РФ

Український "Голос країни" - адаптація формату The Voice, що виходить у різних країнах. Німеччина – не виняток, і цього року на шоу у Берліні прийшла російська співачка китайського походження Ян Ге. 35-річна виконавиця півжиття провела в Росії, але вирішила про це замовчати перед німцями.

Читайте також: Танці на кістках: окупанти влаштували виступ китайської співачки на руїнах Драмтеатру у Маріуполі.

Тренерам проекту Ге заявила, що приїхала з Китаю і прагне популяризувати рідну культуру. Вона не стала уточнювати, що після 17 років жила в РФ, де закінчила два університети, працювала акторкою та сама знімала кіно. Їй вдалося пройти сліпі прослуховування та отримати компліменти тренерів, один з яких – чоловік Хайді Клум Том Каулітц.

Ян Ге здобула освіту перекладачки в Тулі, а потім навчалася в московському ВДІКу в майстерні Сергія Соловйова. Своє житло у Китаї вона продала, щоб платити за навчання в російських вишах. З 2012 року Ге грала в театрі та знімалася у фільмах, а також брала участь у різних талант-шоу.

Читайте також: Путініст Дмитро Харатьян похвалив доньку, яка у Швеції допомагає українцям.

Фото: https://www.instagram.com/yangge_/

У 2017 році Ян Ге дійшла до фіналу російського "Голосу", де її тренером був путініст Діма Білан. У 2018-му вийшов її дебютний музичний альбом, після чого вона зрежисувала три власні фільми і навіть отримала кілька нагород на російських кінофестивалях.

Зараз Ян Ге не вигідно розповідати про зв'язки з Росією, тому на німецькому The Voice вона вирішила представитися простою китайською співачкою. У 2022 році вона переїхала з РФ за кордон, але не засудила війну, яку веде її друга батьківщина. "Я просто хочу представити свою країну та показати частину своєї культури", - сказала Ге німцям.

Тим часом Ані Лорак заявила, що "ревіла від розпачу" через українців, які жартували про її підтримку ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації