Лайм

Не обговорюємо смерть: Марічка Падалко розповіла, як переживає розлуку з чоловіком-військовим

Телеведуча розповіла про "синдром передчасного горювання"

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв підписав контракт із теробороною за півроку до початку повномасштабної війни, і на захист України став у перші дні вторгнення. Нині він офіцер ЗСУ, керує підрозділом БПЛА, підтримує штурмові загони піхоти та атакує ворогів ударними дронами.

Читайте також: Коханому дали 10 днів: Марічка Падалко з чоловіком-військовим поїхала у відпустку.

Фото: https://www.instagram.com/yehorsoboliev/

В інтерв'ю Славі Дьоміну телеведуча розповіла, як справляється зі статусом дружини військовослужбовця. Марічка чесно зізналася, що не може давати поради іншим жінкам, оскільки сама переживала "синдром передчасного горювання". Вона обмірковувала найгірші сценарії, які могли статися, намагалася бути сильною і жити так, ніби вона "вже сама".

"Забиваю себе справами, роботою, щоб не сидіти і не думати, що я - дружина військового, - сказала Падалко. - Яка з мене порадниця? Психолог, який приходив до нас на ефір, пояснив, чому я так поводилася. Коли Єгор приїжджав, у Києві все було чудово. Але коли він їхав туди, я така: "Все. До побачення. Ти поїхав". Хоча навпаки, треба людину підтримувати. А я займалася своїми справами, про це не думала. Психолог сказав, що це "передчасне горювання". Коли щоразу, як він їде, ти вважаєш, що все: треба бути сильною, ніби я сама".

За словами Марічки, така поведінка не допомагала чоловікові, який завжди думає лише про життя.

"Його філософія - не обговорювати смерть, не думати про смерть, ніколи взагалі не обговорювати погані варіанти. Коли я ходила на похорон Роми Ратушного, я була вражена, як він усе розписав. Він не тільки заповідав, кому які кошти передати, кому які проекти підтримувати, а навіть те, хто виступить на його похороні. Коли я обговорювала це з Єгором, він сказав, що треба чіплятися тільки за життя, не підпускати навіть думок [про смерть]", - поділилася ведуча.

Читайте також: Марічка Падалко зачарувала кадрами сімейної фотосесії з трьома дітьми.

Фото: https://www.instagram.com/yehorsoboliev/

Сама вона в голові прокрутила всі можливі результати, сценарії "від поганого до гіршого". Єдиний виняток, коли Соболєв порушував тему смерті - коли в мережі з'являлися фейки про його загибель на фронті. Їх він сам показував дружині, щоб заспокоїти.

"Вже двічі в соцмережах з'являлися дуже переконливі повідомлення про його загибель. Навіщо це люди роблять?" – дивується Марічка.

Також Падалко розповіла, як чоловік змінився за час своєї служби у ЗСУ. Тепер у людних місцях він відчуває дискомфорт та тривогу, і жінка розуміє причини такої реакції.

"Погана реакція на велику кількість машин і скупчення людей. Якось ми пішли в кінотеатр, і йому було дуже некомфортно. Як я потім зрозуміла, скупчення людей і машин - це небезпека, бо на фронті треба бути розосередженим, щоб по тобі не вдарили. Коли ти у великому скупченні - це небезпека, що тебе вб'ють", - каже вона.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

У Марічки Падалко та Єгора Соболєва троє дітей-підлітків. Раніше телеведуча розповідала, що під час війни вона живе із сином, а дві доньки навчаються у Празі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита