Лайм

Учасник "Холостячки" Олексій Тригубенко похрестив сина і вперше показав фото своєї коханої

Чоловік розчулив мережу ніжними фото

Учасник 1-го сезону "Холостячки" Олексій Тригубенко, який у липні вперше став татом, похрестив малюка. У соцмережах він опублікував кадри з таїнства хрещення, на яких засвітив обличчя своєї обраниці.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці чоловіка в Instagram. В підписі до кадрів він поділився, що відчуває безмежну радість від батьківства, хоч і не приховує, що це - величезна відповідальність. "Нехай він росте щасливим і здоровим, оточений нашою любов’ю та підтримкою. Бажаємо йому в житті тільки найкращого, і віримо, що його життєва подорож буде чарівною", - зазначив бізнесмен у пості.

Читайте також: Втомлений, не можу зібратись: Олексій Тригубенко з "Холостячки" розповів про перші дні батьківства.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Хрещеним батьком Марка став Євген Ковтуненко, який теж був учасником програми "Холостячка-1" із Ксенією Мішиною у головній ролі. "Як ви могли здогадатись, Ковтуненко став хрещеним батьком Марка. Впевнений, що ти передаси йому свої життєві цінності і станеш для нього наставником", - написав Тригубенко у підписі до спільного кадру із Євгеном.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

На сімейному фото зі своєю загадковою обраницею Олексій позував із малюком на руках. Жінка в цей момент стояла поруч із ними. Голову вона прикрила білосніжною хусткою, тому обличчя майже неможливо розгледіти.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

В коментарях користувачі мережі не пошкодували для Олексія та його родини теплих слів. Вони побажали малюкові щасливого життя під мирним небом. Зокрема, свій коментар залишив і ведучий програми "Холостячка" Григорій Решетник. "Красунчик! Вітаю! Льоша, якщо не покажеш матусю - влаштуємо новий "майдан" - даємо тобі 24 години", - пожартував він.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Читайте на тему: Все більше схожий на батька: Тіна Кароль показала фото з сином-підлітком.

Нагадаємо, Тригубенко не поспішає розкривати деталі особистого життя. Відомо лише, що у червні минулого року він говорив, що зустрів дівчину, яка йому подобається. У фіналі романтичного реаліті "Холостячка" Олексій став фіналістом, проте Мішина обрала не його, а коміка Олександра Еллерта. Через якийсь час закохані оголосили про розрив стосунків.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми