Лайм

9-річна Анастасія Димид представить Україну на "Дитячому Євробаченні-2023": що про неї відомо

Маленькій виконавиці вдалося завоювати прихильність аудиторії

9-річна Анастасія Димид стала переможницею Національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023". Фінал заходу пройшов у форматі онлайн-концерту 1-го жовтня.

Юна виконавиця стала лідеркою у п'ятірці учасників та отримала перемогу за результатами онлайн-голосування телеглядачів та оцінювання журі. Зокрема, дівчинка отримала від суддів 4 бали, а від глядачів - 5. Загалом її результат становить 9 балів. Детальніше про це розповідається на сайті "Суспільного".

Читайте також: У Києві нагородили переможців музичної премії MUZVAR: серед них - Джамала, Іван Клименко та інші.

Анастасія ДимидФото: suspilne.media

Димид здобула перше місце з піснею "Квітка". Композиція написана Світланою Тарабаровою, яка є музичною продюсеркою Нацвідбору конкурсу. Пісня має динамічний приспів, а етнічні мотиви дозволили дівчинці розкрити весь свій вокальний потенціал. Другий куплет написаний англійською мовою.

Анастасія родом із села Гошів Івано-Франківської області. Вона прагне нести людям радість і вірить, що її голос залишає слід у серцях слухачів та пробуджує незабутні емоції. Каже, що її суперсила в тому, що вона українка.

Юна артистка стала півфіналісткою "Чорноморських ігор" цього року, а також виступала на концерті "Національна легенда-2023", де у дуеті з Світланою Тарабаровою заспівала пісню "Повертайся живим".

Димид із суддями НацвідборуФото: suspilne.media

Читайте на тему: Учасниця популярного українського гурту прийшла на "Голос країни-13": відео.

Нагадаємо, глядачі голосували за конкурсантів у режимі онлайн за допомогою застосунку "Дія". До складу журі входили Ігор Кондратюк, Jerry Heil та alyona alyona, яких, до слова, теж обрали українці через цей же застосунок. Ведучими фіналу Національного відбору стали Тимур Мірошниченко та Анна Тульєва.

Також на заході прозвучали зіркові виступи від DEMCHUK, alyona alyona, Jerry Heil та Злати Дзюньки - представниці України на "Дитячому Євробаченні-2022" у Єревані. Світлана Тарабарова виконала пісню "Повертайся живим" разом зі всіма учасниками: гуртом 3ʼbeauties, POLINA BABIY, Анастасією Бєлібовою, Денисом Грищуком та Анастасією Димид.

21-й пісенний конкурс "Дитячого Євробачення" відбудеться 26 листопада у Ніцці. У заході візьмуть участь представники 16 країн-учасників. У 2022-му році представниця України Злата Дзюнька посіла 9-те місце з піснею "Незламна".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку