Лайм

Падалко, Єфросиніна та інші відомі українки зворушливо привітали своїх чоловіків з Днем захисників

У 2023 році свято вперше відзначали 1 жовтня

1 жовтня, після переходу ПЦУ та УГКЦ на новий церковний календар, в Україні відзначили День захисників та захисниць, що збігається з Покровою Пресвятої Богородиці. Українці висловили повагу та вдячність воїнам, які захищають країну від російських окупантів. Не залишилися осторонь і знаменитості: дехто з них чекає з війни своїх найближчих людей.

Читайте також: Боротимемося стільки, скільки буде потрібно: Зеленський привітав українських захисників та захисниць..

Маша Єфросиніна

Чоловік Маші Єфросініної Тимур Хромаєв вступив до лав ЗСУ таємно від дружини. Телеведуча неодноразово говорила про те, що їй важко було змиритися з таким рішенням, і в День захисників та захисниць-2023 вона ще раз торкнулася цієї теми.

Фото: https://www.instagram.com/mashaefrosinina/

"За двадцять років нашого подружнього життя ми, навіть у кризові часи, всі рішення приймали разом. Жодного рішення щодо нашої родини ми не прийняли з тобою окремо. Крім одного єдиного. Твого рішення піти до лав ЗСУ, - написала Єфросиніна в Instagram. - Як я злилася. Як ображалася на тебе, що залишаєш мене одну. З дітьми. З купою серйозних проблем і труднощів. Із заробітками. Як я страждала, що не порадився зі мною. Як плакала від страху, бо знаю, що ти тримав зброю, тільки коли водив мене на побачення у тир 20 років тому".

Знаменитість зізналася, що незважаючи на злість, дуже пишалася чоловіком, і при цьому боялася за нього до панічних атак. Марія не стала вдаватися до маніпуляції, а просто прийняла рішення коханого.

"Ти - мій захисник. Завжди. А зараз ще й усієї країни. Вже більше року мені дуже-дуже паршиво самій. Я то багато плачу, то не можу видавити ні сльозинки. Але я сильна, і ти чудово знав це, коли приймав своє рішення, - пише Єфросиніна. - А тепер я точно знаю, що справжні мужність, сила і гідність існують - це ти, Тимур".

Читайте також: Святкування не буде: Маша Єфросиніна поділилася болем напередодні 20-річчя свого весілля.

Марічка Падалко

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв - офіцер ЗСУ, який керує підрозділом БПЛА і зараз перебуває на Запорізькому фронті. Телеведуча не змогла обійняти коханого у День захисників та захисниць України, але опублікувала їхнє зворушливе спільне фото.

"Хотіла б сьогодні обійняти. Але тішуся літнім спогадам і дуже пишаюся своїм Захисником", - лаконічно висловилася вона.

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Наталка Денисенко

Наталка Денисенко привітала із Днем захисників та захисниць усіх, хто наближає життя під мирним небом. Її чоловік Андрій Федчик також служить у ЗСУ, і актриса зізналася, що хоч і не хоче розлучатися з коханим, дуже пишається його життєвим вибором.

"Так не хочеться знову тебе відпускати далеко, але я розумію, що це не тільки для мене. Пишаюся тобою і люблю тебе! Хочеться, щоб швидше настала наша перемога, і ми вітали наших хлопців та дівчат з іншим настроєм. Слава Україні", - написала Денисенко.

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

Читайте також: Незабутні емоції: Наталка Денисенко відсвяткувала 6-річчя сина із чоловіком-військовим.

Наталка Карпа

Наталка Карпа одружена з Євгеном Тєрєховим, який мобілізувався до лав ЗСУ ще у 2014 році, брав участь в АТО, а після повномасштабного вторгнення РФ знову став до зброї. Співачка опублікувала фото коханого, з яким їй вдалося налагодити стосунки після кризи.

Фото: https://www.instagram.com/natalkakarpa/

"У такі дні часом складно знайти підходящі слова... сльози допомагають! Дякую всім, хто захищає мою країну ціною власного здоров'я та життя. Світла пам'ять і вічна шана усім, хто поліг за батьківщину, - написала Карпа. - У нашій родині є справжній воїн, який ні на мить не замислювався щодо своєї позиції: Джекі, дякую! Нехай Господь оберігає і благословляє все славне українське військо!"

Фото: https://www.instagram.com/natalkakarpa/

Дар'я Легейда

У актриси серіалу Кріпакова Дарії Легейди у ЗСУ служить чоловік та батько. У День захисників та захисниць знаменитість опублікувала у Instagram їхні фото. Чоловік Легейди – український актор Дмитро Сова, батько – пілот-винищувач Анатолій Легейда. Обидва записалися до тероборони Києва після початку повномасштабної війни, а нині перебувають у війську.

Фото: https://www.instagram.com/daryaleheida/

"З Днем захисника та захисниці. З Днем Українського Козацтва. З Днем пам'яті наших янголів, які пішли, захищаючи Україну. Пам'ятаємо, якою ціною і завдяки кому. Нехай усі покоління українців пам'ятають та бережуть пам'ять", - написала знаменитість.

Фото: https://www.instagram.com/daryaleheida/

Раніше артист у ЗСУ Назар Грабар розповів, чому розпадаються родини військових.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни