Лайм

На "Голосі країни-13" завершилися вокальні батли: хто з учасників потрапив у півфінал

Наступний етап – крос-бої

6 жовтня на каналі "1+1" вийшов новий 6-й випуск шоу "Голос країни-13", який завершив етап вокальних баттлів. Учасники команд Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова, об'єднані тренерами у дуети та тріо, змагалися за можливість продовжити участь у півфіналі шоу.

Згідно з новими правилами, оцінювати вокалістів "Голосу країни-2023" тренерам допомагали зіркові консультанти. У 6 епізоді шоу з'явився Макс Барських, який став партнером Дорофєєвої, а також співачка KOLA, яка допомагала Пивоварову. Розповідаємо, як пройшли баттли, та кому з 20 учасників вдалося підкорити суддів.

Читайте також: Учасниця популярного українського гурту прийшла на "Голос країни-13": відео.

Дует Олександри Ліщук та Едгара Енокяна

Автори пісень Олександра Ліщук із Маріуполя та Едгар Енокян із Києва першими вийшли на сцену. Їхнім завданням було зробити з TikTok-хіта Makeba українську пісню, і учасники впоралися з ним на 100%. І хоча Макс Барських радив Наді Дорофєєвій залишити обох вокалістів, тренерка запросила до наступного етапу Едгара.

Тріо Романа Панченка, Лади Тимощук та Ганни Денисової

Вуличний співак із Варшави Роман Панченко, співачка з Києва Лада Тимончук та авторка пісень із Запоріжжя Ганна Денисова об'єдналися у тріо. Учасники виконали пісню з фільму "Барбі" авторства Біллі Айліш, довівши тренерів до мурашок. Наді Дорофєєвій було важко зробити вибір, але шанс на перемогу вона вирішила дати Роману. Саме його одного разу запросив виступити на сцені стадіону фронтмен Coldplay Кріс Мартін, надихнувшись його співом на вулиці.

Тріо Юрія Городецького, Людмили Козирєвої та словака Марека Мохнача

Надя Дорофєєва об'єднала у тріо військового тилового забезпечення Юрія Городецького та дует Людмили Козирєвої та словака Марека Мохнача. Піснею, яку їм випало виконувати, виявилася "Гей соколи". Саме військовому ЗСУ вдалося найкраще відчути та передати настрій народної пісні, яка стала одним із символів боротьби українців. Йому Надя Дорофєєва віддала свою перевагу. "Мій вибір однозначний. Юрію, я безмежно вас поважаю за все, що ви робите, і за те, як ви співаєте", - сказала вона.

Тріо Майрамік Авоян, Катерини Стефанюк та Даяни Оравець

Працівниця McDonald's у Німеччині Майрамік Авоян та дві вуличні співачки Катерина Стефанюк та Даяна Оравець об'єдналися, щоб заспівати два хіти Вітні Х'юстон "How Will I Know" та "Queen Of The Night". Їхнє тріо завершило вокальні баттли для команди Дорофєєвої, тому співачці довелося понервувати, обираючи півфіналістку. Прислухавшись до колег та свого серця, Надя віддала перевагу Майрамік Авоям.

Тріо Олександри Вдовиченко, Михайла Панчишина та Катерини Дігало

Першими в команді Артема Пивоварова на сцену вийшли Михайло Панчишин, Катерина Дігало та Олександра Вдовиченко. Їм випало співати хіт Måneskin – I Wanna Be Your Slave. В однієї з учасниць під час виступу випав навушник, але вона спромоглася завершити пісню, здивувавши тренером своїм професіоналізмом. Хоча колеги за проектом радили Пивоварову залишити саме Катерину Дигало, вибір тренера випав на воїна ЗСУ та переможця "Х-фактора" Михайла Панчишина.

Дует Вероніки Мартинюк та Вікторії Деркач

Учасниці команди Артема Пивоварова зворушили тренерів та глядачів шоу виконанням пісні "Ой на горі" та "Стожари", які майстерно об'єднали. Тренерові було важко визначитися, тому він запропонував дівчатам залишитися у шоу у форматі дуету. Вікторія відмовилася від такої можливості, тому в результаті жодна із вокалісток не залишилася у проекті. Втішним призом для учасниць стала пропозиція Пивоварова випустити пісню для його музично-поетичного проекту "Твої вірші, мої ноти".

Дует Влада Шерифа та Ізабелли Іващенко

Неймовірно успішним виявився виступ блогера Влада Шерифа та Ізабелли Іващенко, яких Пивоваров об'єднав у дует. Учасники так артистично виконали пісню Rudimental – Waiting All Night, що зірковий тренер вирішив залишити на проекті обох.

Тріо Гідаята Сеїдова, Христини Арутюнової та Катерини Козлової

Завершили етап вокальних баттлів учасники команди Артема Пивоварів із піснею Бейонсе – Halo. Потужний вокал Гідаята Сеїдова, Христини Арутюнової та Катерини Козлової заслужив компліменти наставників, але у півфінал пройшов Гідаят Сеїдов: Артем Пивоваров не зміг проігнорувати його унікальний тембр.

За результатами "вокальних баттлів" команди зіркових тренерів мають такий вигляд.

Команда Наді Дорофєєвої

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Команда Артема Пивоварова

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик