Лайм

Як на шоу "Голос країни-13" пройшли перші "вокальні батли": кого обрали тренери

Наставники залишили у своїх командах по 4 учасники

1 жовтня показали новий випуск шоу "Голос країни-13". На проекті почалися "вокальні батли", які у 2023 році проходять за новими правилами. У п'ятому епізоді за можливість пройти до наступного етапу змагалися підопічні Івана Клименка та Юлії Саніної.

Першими на сцену вийшли учасники команди Івана Клименка. Тренер обрав собі в зіркові радники учасників гурту Kalush Orchestra – Тимофія Музичука, Сашу Таба та Килиммена. Лідер колективу Олег Псюк не зміг приїхати за "особистими дуже важливими обставинами".

Читайте також: Тверезий 11 років: тренер "Голосу країни" Клименко розповів, як подолав згубні залежності.

Анна Корченова, Анастасія Чабан та дует NaYada

Іван Клименко зібрав цих учасниць разом, адже всі вони співають український фольклор. Для тріо тренер підготував кавер на пісню Beggin гурту Maneskin, який переміг на "Євробаченні-2021", та на трек SHUM представників України на конкурсі - Go_A. Номер доповнив грою на музичних інструментах, якими володіють дівчата. Далі Клименко продовжить роботу із Анастасією Чабан.

Андрій Засік, Олександра Ройко та Ольга Щербак

Тріо з двох дівчат та хлопця вийшло на сцену з ліричною піснею "Повільно" молодого артиста ADAM. Після виступу Іван Клименко запропонував Олександрі Ройко та Ользі Щербак об'єднатися в дует. Вокалістки погодилися і пройшли до наступного етапу "Голосу країни-13" разом.

Юлія Белей та Єлизавета Шафорост

Для наставника дівчат стояло непросте завдання: поєднати рок-виконавницю та поп-співачку разом. Клименко вибрав для дуету пісню Rihanna – Diamonds. Виступ учасниць не вразив Артема Пивоварова, Надю Дорофєєву та Юлію Саніну. З думкою тренерів погодилися й радники Івана. Однак Клименко вирішив все ж дати шанс одній з дівчат, і залишив у проекті Єлизавету Шафорост .

Олександра Погуляй та Вероніка Коваленко

Учасниці вийшли на сцену з піснею Lady Gaga – Bloody Mary. Це був один із найсильніших виступів у команді Клименка. Оскільки у тренера залишилося лише одне місце у команді, він міг взяти лише одну учасницю. Нею стала Вероніка Коваленко.

Далі билися учасники команди Юлії Саніної. Вибирати переможців "вокальних батлів" фронтвумен The Hardkiss допомагала Jerry Heil.

Володимир Удовенко, Галина Печеніжська та Світлана Чередниченко

Тріо з команди Юлії Саніної вразило виконанням пісні "Небо хилиться" alyona alyona та KOLA. Тренер похвалила всіх учасників, але вирішила піти далі із Галиною Печеніжською.

Владислав Пелих та Христина Старикова

Дует наймолодших вокалістів заспівав саундтрек із серіалу "Дивні дива" від виконавиці Кейт Буш Running Up That Hill. Потужне виконання вразило тренера та її радницю, тому Саніна дала шанс одразу двом юним талантам - Ваду Пелиху та Христині Стариковій.

Андрій Жучковський та Назарій Малиновський

Хлопці вийшли на "батли" з хітом "Океану Ельзи" - "Я їду додому". Попри сильний вокал, тренерам не вистачило у номері душі. І хоча Юлія Саніна з колегами не погодилася, місця Андрію та Назарію у своїй команді не знайшла.

Марія Стасюк, Олександра Макаровська та Дар'я Мінєєва

Останніми на сцену вийшли учасниці з дуже сильним вокалом. Тренер обрала для них пісню Destiny's Child – Survivor. Дівчата показали всю свою силу голосу, але оскільки у команді Юлії Саніної залишалося лише одне місце, до наступного етапу шоу могла пройти лише одна вокалістка. Тренер дала шанс Марії Стасюк.

Після "вокальних батлів" команди тренерів виглядають так:

Команда Івана Клименка

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Команда Юлії Саніної

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Учасники команд Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова змагатимуться у "вокальних батлах" наступної неділі, 8 жовтня.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик