Лайм

Макс Барських з'явиться у "Голосі країни": яке завдання випало співаку

Артист був на зйомках другого етапу шоу

8 жовтня вийде 6-й випуск "Голосу країни-13", зйомки якого проходять у Польщі. У новому епізоді покажуть другі "вокальні батли", які цьогоріч проходять за новими правилами. Також у шоу з'явиться Макс Барських.

На сторінці проекту в Instagram сказано, що співак буде радником Наді Дорофєєвої, чиї учасники змагатимуться за подальшу участь у вокальному шоу. Також на сцену вийде команда Артема Пивоварова, а підтримувати тренера у нелегкому виборі буде KOLA. Іван Клименко та Юлія Саніна разом зі своїми зірковими помічниками відбирали вокалістів минулої неділі.

Читайте також: Іван Клименко запропонував учасницям "Голосу країни" об'єднатися в дует: що відповіли вокалістки.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

"Моїм радником став Макс Барських. Це артист, який має більше 3 мільярдів прослуховувань. Він підкорив мільйони сердець українців та європейців. Я дуже сильно чекала його та мріяла, аби він побачив те, що відбувається на сцені "Голосу країни" не по телевізору, а наживо. Сподіваюся, що моя команда зможе його вразити", - сказала Дорофєєва.

Читайте також: Перевзутий пофігіст: українців обурило, що пісня Макса Барських стала частиною шкільної програми.

Артем Пивоваров радіє, що йому допомагатиме KOLA, яку він назвав self-made співачкою.

"Вона і сама була на сцені "Голосу країни". КOLA - це співачка нової генерації і нового покоління. Вона як ніхто знає, що порадити та як підтримати молодих виконавців, за якими майбутнє", - прокоментував співак.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

На "вокальні батли" вийдуть по 10 учасників із кожної команди, яких тренери сформують у дуети, тріо, й, можливо, у квартети. Після цього етапу в командах Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова залишиться по 4 учасники.

Дивіться, як на шоу "Голос країни-13" пройшли перші "вокальні батли": кого обрали Іван Клименко та Юлія Саніна.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа