Лайм

Зробила огидні коментарі: Playboy звільнив зірку фільмів для дорослих за підтримку ХАМАС

Міа Халіфа підтримала звірства бойовиків

Playboy розірвав контракт із моделлю та колишньою зіркою фільмів для дорослих Мією Халіфою після того, як вона висловила підтримку ХАМАС після нападу на Ізраїль, а також закликала терористів знімати свої напади на відео. Журнал оголосив про своє рішення в електронному листі передплатникам, пише New York Post.

Читайте також: Це лише перший етап війни: чого чекати на Близькому Сході і як це позначиться на Україні.

Фото: https://www.instagram.com/miakhalifa/

"Повідомляємо про рішення припинити відносини Playboy з Мією Халіфою, включаючи видалення каналу Мії на нашій платформі, - написала команда. - Міа зробила огидні та гідні осуду коментарі, прославляючи напади ХАМАС-у на Ізраїль та вбивства безневинних чоловіків, жінок та дітей. Ми заохочуємо свободу вираження поглядів та конструктивні політичні дебати, але у нас є політика абсолютної нетерпимості до розпалювання ненависті".

Міа Халіфа – модель ліванського походження, яка стала популярною як акторка фільмів для дорослих, а нині є зіркою OnlyFans та інших соцмереж. В одному лише Instagram на неї підписано понад 28 млн осіб. Вона опублікувала у Twitter (нині – X.com) кілька скандальних твітів на підтримку нападу ХАМАС-у на Ізраїль.

Читайте також: Подружжя дало бій терористам, щоб урятувати 10-місячних близнюків: трагічна історія з Ізраїлю.

"Якщо ви подивитеся на ситуацію в Палестині і не станете на бік палестинців, тоді ви опинитеся на неправильному боці апартеїду, і історія згодом це покаже", - написала Халіфа. Також модель назвав фотографію терористів ХАМАС-у "картиною епохи Відродження", а згодом закликала: "Хто-небудь, будь ласка, скажіть борцям за свободу Палестини, щоб вони перевернули свої телефони та знімали горизонтально".

Фото: https://www.instagram.com/miakhalifa/

Крім того, на сторінці Халіфи з'явилися репости повідомлень про те, що злочини ХАМАС-у - це "те, як виглядає боротьба пригноблених із гнобителем".

Пізніше знаменитість видалила зі своєї сторінки кілька скандальних твітів і пояснила, що "у жодному разі не підтримує насильство". "Я конкретно сказала про борців за свободу, тому що це те, ким є палестинські громадяни. Щодня борються за свободу", - написала вона .

Раніше в ГУР розповіли в деталях, чи Росія причетна до звірств ХАМАСу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів