Лайм

Зірка серіалу "Дивні дива" обурився, що Ізраїль підтримують не так активно, як "модну" Україну

Українців обурила заява актора

Після нападу ХАМАСу на Ізраїль світ нажахали звірства терористів, які нині закликають "влаштувати єврейський погром у рамках джихаду". Багато світових знаменитостей публічно підтримали невинних людей, які постраждали від рук бойовиків. Серед них - Галь Гадот, Наталі Портман, Емі Шумер, Мадонна, Кайлі Дженнер, Марк Гемілл, Лієв Шрайбер, Боно, Різ Візерспун, Дуейн Джонсон та інші. Проте не всім така підтримка видалася достатньою.

Читайте також: Зробила огидні коментарі: Playboy звільнив зірку фільмів для дорослих за підтримку ХАМАС.

Зірка серіалу "Дивні дива" Ноа Шнапп, який сам є євреєм, обурився, що підтримувати Ізраїль не так "модно", як Україну. Своїми думками 19-річний актор поділився в Instagram.

Фото: Getty Images

"Я помітив, що в соцмережах зараз тихо, як ніколи. Ті самі люди, які з радістю застрибнули у модні теми на кшталт підтримки України чи боротьби зі зміною клімату, зараз принишкли. Єврейський народ бачить ваше мовчання, і ми цього не забудемо, - написав Шнапп. - 40 немовлят були обезголовлені ХАМАСом і спалені на очах у батьків. Я сподіваюся, ми зможемо дійти згоди, що ХАМАС - терористична організація. Вони не представляють народ Палестини, коли надають перевагу вбивати ізраїльтян, а не захищати своїх людей. Ви або стаєте на бік Ізраїлю, або підтримуєте тероризм. Це не складний вибір. Вам має бути соромно".

Актор, який зіграв у "Дивних дивах" Вілла Баєрса, закликав припинити суперечки та стати на бік боротьби з тероризмом.

Читайте також: Як Росія допомагає ХАМАСу: Буданов розповів цікаві факти.

Фото: https://www.instagram.com/noahschnapp/

"Я опублікував фото прекрасної юної та безневинної дівчини, яку на музичному фестивалі схопив ХАМАС. Я зіштовхнувся з коментарями, що "нікому немає справи до свободи Палестини", і що "вона заслужила це, як і всі ізраїльські терористи". Невже люди втратили розум? Зупиніться! Вам не потрібно бути євреєм або ізраїльтянином, вам потрібно просто проявити емпатію і зрозуміти, що є неправильним, - висловився він. - Ми, єврейський народ, з нашою любов'ю одне до одного та до інших людей, сильніші, ніж ваша ненависть. Ми сильні. Ми співчутливі. Ми перемагали раніше, і переможемо знову".

Публікація знаменитості набрала понад 700 тисяч лайків, але у соцмережах багатьох українців обурили його заяви. Війну в Україні він назвав просто "модним приводом", применшивши таким чином її значення. Наразі коментарі до публікації Шнаппа закриті, тому люди висловлюють своє обурення на інших майданчиках, не обираючи цензурних виразів.

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Раніше в мережі показали, як виглядає Сектор Гази після ударів Ізраїлю.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні