Лайм

Актор фільму "Любов і голуби" заступився за Таїсію Повалій, яка змусила матір переїхати в Москву

Пропагандист виправдав співачку, яка зрадила свою країну

Російський та радянський актор-путініст Олександр Михайлов заступився за співачку-зрадницю Таїсію Повалій, з якою розважав росіян і колаборантів в окупованому Луганську.

Зірка фільму "Любовь и голуби", який відкрито підтримує вторгнення РФ в Україну, виправдав уродженку Київщини, що змусила свою матір переїхати до Москви. Пропагандист заявив, що Повалій "дуже страждала", коли Київ був під обстрілом "бандерівців", тому не одразу висловила свою зрадницьку позицію.

Читайте також: Зрадниця Повалій похвалила Путіна за війну в Україні та подякувала РФ за захист.

Повалій та Михайлов на "патріотичному" концерті в окупованому Луганську Фото: instagram.com/tpovaliy_best

"Зараз Таїсія заспокоїлася, бо маму перевезла до Москви. А був період, коли дуже страждала. Бандерівці навіть стріляли у вікна її квартири. І який був стан мами? Це дуже важко... Тому вона мовчала", - видав путініст в інтерв'ю пропагандистським ЗМІ.

Кадр із фільму "Любовь и голуби" Фото: kino-teatr.ru

Повалій розповідала, що вона поїхала в Росію за кілька днів до повномасштабного вторгнення, а її мати залишилася в Україні. І хоча Ніна Данилівна заявляла, що не поїде з рідної України "ніколи в житті", і "нехай мене тут вбивають!", дочка все ж таки змусила 81-річну жінку виїхати в країну-агресорку.

Читайте також: Зрадниця Таїсія Повалій очорнила Україну на пропагандистському фестивалі в Росії.

Повалій шляхом маніпуляції вивезла мати з України, сказавши, що не приїде на її похорон, якщо вона вирішить залишитися в Києві.

"Ніколи в житті не поїду! Моя рідна Україна! Нехай мене тут убивають!" - Щоразу казала мені вона. І тільки коли я сказала, що не приїду, якщо вона помре, моя мужня мама зібрала валізу, взяла кішку, і 30 квітня минулого року, проїхавши машиною шлях у дві тисячі кілометрів із Києва через Захід України, Польщу та Білорусь, приїхала до Москви, – хвалилася зрадниця російським ЗМІ.

Таїсія Повалій з мамою Фото: instagram.com/tais.povaliy_thebest

Співачка-зрадниця не приховує, що її мати хоче повернутися до Києва і постійно її запитує, коли вони поїдуть додому. "А я кажу: "Мамо, ми вже вдома! В Москві! У Росії!", - каже шанувальниця Путіна своїй матері.

Тим часом син Таїсії Повалій намагається працевлаштуватися за кордоном: що з ним стало.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування