Лайм

Списують майже всі гроші: Козловський розповів, як Кондратюк забирає його військову зарплату

Кошти стягують згідно з рішенням суду

Після того, як продюсер Вадим Лисиця заявив, що майже всю військову зарплату Віталія Козловського забирає Ігор Кондратюк, за мобілізованого співака заступилися колеги та фанати. Артист, котрий нині є солдатом Нацгвардії, прокоментував резонансний скандал.

В Instagram Козловський розповів, що колишній продюсер не захотів призупинити стягнення боргу, тому майже всі його гроші списують одразу ж після надходження на карту.

Читайте також: Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Фото: https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

За словами 38-річного співака, суди з Ігорем Кондратюком тривають уже понад 10 років. У 2012 році він розірвав контракт і пішов від продюсера, але продовжив виконувати на концертах пісні, права на які належать Кондратюку. Наслідком стали судові позови за порушення авторських прав, і нині Козловський винен екс-продюсеру величезну суму.

"Вже 1 мільйон я виплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю виплатити ще 2 мільйони, - пише співак. - Сьогодні військова частина відраховує з мого грошового забезпечення (зарплати) відсоток на погашення виконавчих проваджень. І на користь Кондратюка, і на штраф у держбюджет. Проваджень кілька, тому після всіх відрахувань від зарплати залишається десь половина, яку я мав би отримувати. Але і цей залишок, потрапивши на мою карту, відразу блокується і списується виконавчою службою майже повністю".

Читайте також: Він би мене закотив у асфальт: Козловський розповів про борги перед Кондратюком.

Козловський говорить, що через таку ситуацію не може скидатися на потреби свого підрозділу на передовій. Кондратюк при цьому не схотів піти на зустріч аристу-військовослужбовцю.

"До Кондратюка звернулися з листом призупинити стягнення під час проходження військової служби. Відповідь була така, що перебування на службі не заважає продовжити стягнення. Ось і все", - повідомив Віталій.

Фото: Facebook/ Instagram

Артист не хоче спекулювати статусом військовослужбовця, тому й надалі виплачуватиме борг. При цьому він вважає, що слід змінити законодавство, щоб у військових не блокували карти та не знімали кошти.

Читайте також: Не так уявляв своє життя: Віталій Козловський показав бліндаж, у якому живе з побратимами.

"Були б справедливими зміни в законодавстві, які дозволять не "душити" військових стягненнями на час війни. А тимчасово призупинити їх і продовжити вже після. Бо наскільки непосильно це поєднувати - зрозуміють лише ті, хто сам чи чиї близькі служать", - пише Козловський.

Також він додав, що нині перебуває у Києві, оскільки його перевели в іншучастину. "Не знаю, на скільки часу, але можливостей допомагати пацанам буде більше. Переможемо", - підсумував він.

Раніше Ігор Кондратюк відповів, чому не вибачає мобілізованому Козловському величезний борг.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil