Лайм

Як пройшов перший півфінал "Голосу країни-13" та кому вдалося підкорити глядачів: імена фіналістів

Учасники дивували чуттєвими виконаннями пісень

Після завершення вокальних батлів на "Голосі країни-13" розпочався новий етап – крос-бої. За новими правилами, учасники з різних команд змагаються між собою за місце у суперфіналі.

Так, під час ефіру, який вийшов в ефір 15 жовтня, зірковий тренер кидає виклик іншому тренеру та запрошує на сцену свого учасника. Той своєю чергою приймає виклик і кличе свого вокаліста, який, на його думку, зможе скласти гідну конкуренцію.

Читайте також: Учасниця популярного українського гурту прийшла на "Голос країни-13": відео.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Далі артисти по черзі виконують підготовлені завчасно композиції. Переможця крос-батлу обирають глядачі у залі, і зробити це вони можуть завдяки спеціальному додатку у своїх смартфонах. На голосування у них є лише 30 секунд, після чого ведучі Осадча та Горбунов оголошують імена переможців. Окрім того, важливим моментом є те, що наставникам доводиться прямо в процесі приймати рішення, кого ж з учасників своєї команди відправити на батл із суперником.

Роман Панченко – Ліза Шафорост

Першими на сцену вийшли Роман Панченко з команди Наді Дорофєєвої та Ліза Шафорост з команди Івана Клименка. Роман виконав пісню Formidable співака Stromae, тоді як Шафорост заспівала пісню гурту Thirty Seconds to Mars - The Kill.

"Скажу по-секрету, що за три дні до нового етапу ми змінили Роману пісню. Сьогодні пісня мого улюбленого виконавця Stromae пролунає у новому звучанні", - прокоментувала вибір композиції наставниця артиста.

За результатами глядацького голосування, переміг Роман Панченко (85 голосів), і саме він став першим фіналістом музичної програми у 13-му сезоні.

Читайте на нашому сайті: "Ой, мамо, люблю Гриця": учасники "Голосу країни-13" вразили виконанням української народної пісні.

Ольга Щербак і Олександра Ройко – Владислав Пелих

Далі Іван Клименко запросив на сцену дует, який був створений на етапі вокальних батлів. Ольга Щербак і Олександра Ройко виконали композицію Oceans гурту Hillsong United. Їхнім суперником став учасник команди Юлії Саніної Владислав Пелих. Він заспівав пісню польсько-американського виконавця Ochman – River. У такий спосіб хлопець продемонстрував вдячність Польщі, куди був вимушений перебратися після того, як його рідне місто у Запорізькій області опинилося під окупацією.

Глядачі зробили свій вибір, і вже за півхвилини ведучі назвали ім'я переможця. Ним виявився Владислав Пелех (72 голоси від глядачів) - другий учасник, який продовжить участь у шоу вже у прямих ефірах.

Читайте на тему: Написав в окопі: воїн ЗСУ зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

Марія Стасюк – Михайло Панчиши (Ptashkin)

Юлія Саніна запросила наступною маму-одиначку Марію Стасюк, яка повернулася на сцену після розлучення. Її конкурентом став військовослужбовець Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова.

Підопічна Саніної заспівала ніжну пісню "Пошта" співачки Jerry Heil, тоді як її опонент – ліричну композицію "Біля тополі" Enej, яка стала хітом у період повномасштабної війни. За результатами глядацьких голосів перемогу та місце у фіналі отримав Панчишин з результатом 83 бали. Марія пішла зі сцени з результатом 44 бали.

Влад Шериф - Анастасія Чабан

Останніми у першому півфіналі на сцену вийшли Влад Шериф з команди Артема Пивоварова та Стася Чабан, яка є учасницею команди Іван Клименка. Шериф виконав відому пісню гурту "Океан Ельзи" під назвою "Друг", тоді як його конкурентка заспівала потужний трек групи "Антитіла" "Фортеця Бахмут".

Після обох виступів розпочалося глядацьке голосування, і вже за кілька хвилин наставники та глядачі дізналися ім'я ще одного фіналіста. Анастасія Чабан зуміла под своїм вокалом підкорити присутніх у залі, отримавши від них 87 балів. Натомість її суперник отримав за результатами голосування 37 балів, тому йому, на жаль, довелося покинути вокальне шоу.

15 жовтня в рамках 7-го випуску пройшов перший півфінал "Голосу країни 13". Вже наступної неділі шанувальники зможуть побачити другий півфінал та дізнатися ім'я нових фіналістів. Після півфіналів відбудуться прямі ефіри, під час яких буде визначено головного переможця.

  • Володимир Дантес і Даша Кацуріна знялися у фільмі про шлюбну нерівність в Україні: відео.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ