Лайм

"Ой, мамо, люблю Гриця": учасники "Голосу країни-13" вразили виконанням української народної пісні

Артисти продовжать участь у шоу під керівництвом Дорофєєвої

У третьому випуску вокального шоу "Голос країни-13" на сцені з'явився творчий дует зі Словаччини. Виконавці Людмила Козирева та Марек Мохнач продемонстрували тренерам та всім присутнім ніжне виконання української народної пісні "Ой, мамо, люблю Гриця".

Своїм потужним вокалом та харизматичністю артистам вдалося розвернути крісло наставниці Наді Дорофеєвої, до якої вони і відправилися у команду. Тренерка, до слова, похвалила Марека за чудове володіння українською мовою.

Читайте також: Написав в окопі: воїн ЗСУ зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

Фото: 1+1

Як відомо, Людмила родом із міста Канів, проте останні 7 років живе у Словаччині. Тоді як Марек – виходець з села Габура, що розташоване на сході Словаччини.

"Я народився у Словаччині, я там виріс і там знаходяться русини. Хто знає історію України, знає, що колись була Русь, жителями якої були русини. От я — русин", - розповів про себе співак. "Марко дуже любить українську культуру, пісні. Саме тому ми зараз разом з ним на "Голосі країни". Йому це надає наснаги, він радіє, що знаходиться серед нас, українців", - також зазначила Людмила.

"Ви просто надзвичайний приклад для всієї України, для тих, хто вчить мову. Зараз дуже багато людей в Україні соромляться через те, що можуть щось неправильно казати, що роблять помилки. Не треба! Любіть нашу мову", - висловилася Дорофєєва про Марека, який вразив її відмінним знанням української.

Читайте на тему: "Голос країни-13": чий сильний вокал підкорив тренерів у 2 випуску шоу.

"Я можу сказати так: хтось дуже гарно розмовляє українською, але він не так дуже любить Україну. А хтось, може, менше, але любить дуже", - відповів на це Марек, після чого зал вибухнув бурхливими оваціями.

Нагадаємо, новий третій сезон стартував на початку вересня. Наразі шанувальники змогли побачити вже три випуски, де під час "сліпих прослуховувань" артисти підкорювали наставників своїми вокальними здібностями. Проте статус учасників вдалося отримати не всім, і лише деякі виконавці зможуть далі позмагатися у шоу. Ті співаки, які змогли розвернути крісла одразу кількох тренерів, мали змогу самостійно обрати, кого хочуть бачити своїм наставником.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято