Лайм

Дописала свій куплет: учасниця "Голосу країни-13" представила жіночу версію пісні "Фортеця Бахмут"

Глядачі та судді оцінили виступ артистки

У неділю, 15 жовтня, глядачі побачили 7-й випуск музичного шоу "Голос країни-13", зйомки якого проходять у Польщі. В новому епізоді разом з іншими учасниками виступила Стася Чабан з команди Івана Клименка. Вона зворушила публіку потужним виконанням пісні "Фортеця Бахмут" гурту "Антитіла".

Дівчина продемонструвала нову версію відомої композиції, оскільки переробила її на свій лад. Артистка заспівала "Фортецю Бахмут" від жіночого роду, зокрема, від українських захисниць, які воюють на фронті і яким потрібна підтримка.

Читайте також: Творці "Голосу країни" відповіли на закиди, що на зйомки шоу витрачають державні кошти.

Стася ЧабанФото: YouTube

"Це для мене величезний крок. Зараз у мене така пісня, яка є дуже важливою для нас українців. Я її переробила по-своєму. Її співають чоловіки, а її співатиму від жіночого роду. Від захисниць, які зараз воюють і яким потрібна підтримка. Я дуже вдячна ЗСУ за змогу підтримувати зараз тут тим, чим мене нагородив Господь. Хочеться передати все те, що болить, і щоб глядачі відчули мій посил", - прокоментувала свій виступ Стася.

Висловився про свою підопічну і Іван Клименко. Він назвав дівчину "уособленням нової української музики": "Стася – це уособлення нової української музики. Вона в цій пісні сама написала куплет. Вона взяла приспів оригінальний, а куплет написала від обличчя всіх жінок, які вдячні всім воїнам, що зараз нас боронять".

Читайте на тему: 9-річна Анастасія Димид представить Україну на "Дитячому Євробаченні-2023": що про неї відомо.

Виступ Чабан сподобався глядачам, адже свої голоси вони віддали саме за неї. Вона отримала 87 балів, натомість її опонент, яким став Влад Шериф з команди Артема Пивоварова, покинув шоу, отримавши меншу кількість голосів (37). Тому саме Анастасія зможе позмагатися за перемогу вже у прямих ефірах.

Нагадаємо, у півфіналі учасники з різних команд змагаються між собою за місце у суперфіналі. За новими правилами, зірковий тренер кидає виклик іншому тренеру та запрошує на сцену свого учасника. Той своєю чергою приймає виклик і кличе свого вокаліста, який, на його думку, зможе скласти гідну конкуренцію.

Далі артисти по черзі виконують підготовлені завчасно композиції. Переможця крос-батлу обирають глядачі у залі, і зробити це вони можуть завдяки спеціальному додатку у своїх смартфонах. На голосування у них є лише 30 секунд, після чого ведучі Осадча та Горбунов оголошують імена переможців.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною